Νέα προϊόντα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι από την Power Health

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία τής εταιρείας έγινε η παρουσίαση των νέων προϊόντων για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012. Η Power Health είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν με νέα προϊόντα για το αδυνάτισμα και τη γενικότερη καλή υγεία του οργανισμού ειδικά για το καλοκαίρι, με φρέσκιες ιδέες για την προώθησή τους και πολύ θετική διάθεση σε πείσμα των καιρών να δημιουργεί προϊόντα που θα μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα με το σώμα μας και θα ανεβάζουν τη διάθεσή μας.
Η εκδήλωση είχε παράλληλα και τη μορφή σεμιναρίου με τους επιστήμονες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης να εκπαιδεύουν το τμήμα Πωλήσεων πάνω στα συστατικά και τις ιδιότητες των προϊόντων καθώς και το Τμήμα Μάρκετινγκ που εστίασε σε προτάσεις και ενέργειες προώθησής τους.

Ελληνικές συνθέσεις από Έλληνες επιστήμονες θα αναλάβουν να κάνουν πιο όμορφο το καλοκαίρι μας με προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισής μας, και φυσικά, της υγείας μας.
Η Power Health φέτος, διευρύνει τη σειρά Size One με  δύο νέα προϊόντα προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο αδυνάτισμα.

Για τη γυναίκα, Size One για λεπτό και όμορφο σώμα με 1 κάψουλα τη μέρα, και κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape, εντατική αγωγή εξωτερικής δράσης  για δραστική μείωση του τοπικού λίπους και σύσφιξη. Και για τον άνδρα Size One 6pack slim, συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια λίπους και ενίσχυση της γράμμωσης των μυών. Προϊόντα των οποίων η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται βάσει κλινικών μελετών.

Στο πνεύμα του καλοκαιρού κινούνται δύο ακόμα νέα προϊόντα. Το Xs Green Tea κάτω από την ομπρέλα της πολύ επιτυχημένης σειράς Xs, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό πράσινο τσάι σε μορφή αναβράζοντος δισκίου, με υπέροχη δροσερή γεύση, και το Hydrolytes ένα προϊόν που λείπει από το Ελληνικό φαρμακείο. Το Hydrolytes αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλεκτρολυτών που ενυδατώνει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο τον οργανισμό εξισορροπώντας τα υγρά του σώματος, χαρίζοντας ευεξία, ενέργεια και απόλαυση χάρη στη μοναδική του γεύση.
Η Power Health για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι συνεχίζει να είναι το…. ισχυρό φύλλο στο αδυνάτισμα, πλέον, και για τα δύο… φύλα!

TAGS: