Προϊόντα που ξεχώρισαν στην παρουσίαση της Power Health

exofilo_yes

Με φθινοπωρινό αέρα και θετική διάθεση δημοσιογράφοι υγείας συμμετείχαν στην ξεχωριστή παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρείας για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 με οδηγό την υγεία και ευεξία. Η διευθύντρια του επιστημονικού τμήματος κα Έρση Κλημεντίδου μίλησε με τους συντάκτες για τις νέες τεχνολογίες αιχμής, τις νέες φαρμακοτεχνικές μορφές, τα συμπληρώματα διατροφής νέας γενιάς, καθώς και τις συνεργιστικές φόρμουλες που η Power Health αξιοποιεί με στόχο να προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της το καλύτερο αποτέλεσμα.  Όσον αφορά τις συνεργιστικές φόρμουλες, αποτελούν συνθέσεις οι οποίες περιέχουν ένα ευρύτατο φάσμα εξειδικευμένων φυσικών συστατικών, τα οποία αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους ενισχύοντας και πολλαπλασιάζοντας το ένα τη δράση του άλλου.

Τα νέα προϊόντα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα

Με στόχο να καλύψει όλο και πιο εξειδικευμένες ανάγκες, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Power Health δημιούργησε τέσσερα νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία αποτελούν συνεργιστικές φόρμουλες.

Το Osteorin-K2 αποτελεί ένα διπλό προϊόν για την προστασία από την οστεοπόρωση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, αξιοποιώντας  το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παγκοσμίως συστατικό Βιταμίνη Κ2.

Το Think Positive, όπως αναφέρεται και στο όνομά του, εστιάζει στην ανάγκη της θετικής αντιμετώπισης της δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητας. Μία ακόμα καινοτόμα φόρμουλα που αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του Κρόκου και του φυτού  Ροδιόλα.

Οι δύο νέες συνεργιστικές φόρμουλες Proeminal και Fertinal εγκαινιάζουν τη δημιουργία της γυναικείας σειράς FEMINA από την Platinum Range στοχεύοντας να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες. Το Proeminal αφορά την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου και το Fertinal την ενίσχυση της γυναικείας γονιμότητας.

Τέλος, η νέα σειρά  οργανικών προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή αλλά και τη γυναικεία απόλαυση ‘’YES’’ αποτελεί ένα νέο τομέα, ο οποίος εμπλουτίζει τη γκάμα της Power Health.

IMG_1

IMG_2

TAGS: