Είναι προικισμένες από τη… φύση τους με τόσα πολλά συστατικά και τόσες ευεργετικές ιδιότητες που από μόνες τους αποτελούν ‘’διατροφικά θαύματα’’. Καθεμία από αυτές τις τροφές ‘’συνθέτει’’ ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής χωρίς την ανάγκη να συνδυαστεί με άλλα φυσικά συστατικά προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας. Κλείνουν μέσα τους τη δύναμη της φύσης. Γι’ αυτό εμείς τις… αποκαλούμε δυναμοτροφές και σας τις προσφέρουμε μέσα από τη σειρά Power Foods.

Στην προσπάθειά μας να είμαστε δίπλα σας με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που συνεχώς αλλάζουν, και απαιτούν όλο και πιο εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά, δημιουργήσαμε τα Power Health Foods, αξιοποιώντας πέντε θησαυρούς υγείας, τη μαστίχα, το ρόδι το ιπποφαές, το βασιλικό πολτό, και το Cranberry. Μία νέα σειρά προϊόντων που σας προσφέρουν φυσικές τροφές οι οποίες από μόνες τους, χωρίς να συνδυαστούν με άλλα φυσικά συστατικά, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων που λειτουργούν ευεργετικά στον οργανισμό.

Πέντε μοναδικές φυσικές τροφές, το Ιπποφαές, το Ρόδι, η Μαστίχα, ο Βασιλικός Πολτός και το Cranberry, καθημερνοί σύμμαχοί σας που αποτελούν ασπίδα προστασίας, πηγή υγείας, ευεξίας και ενέργειας και θα γίνουν η… δύναμή σας!