Πρωτεύουσας και Συμπρωτεύουσας σημασίας η επένδυση στην εκπαίδευση για την Power Health και το ελληνικό φαρμακείο

seminario_10_04_02

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη επενδύουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη που προσφέρουν η γνώση και η κατάρτιση. Αυτό αποδεικνύει η μεγάλη προσέλευση φαρμακοποιών και βοηθών στα σεμινάρια που διοργάνωσε η Power Health στις δύο μεγάλες πόλεις, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης με την υπογραφή της Vitamins Academy, την πρώτη Ακαδημία βιταμινών στην Ελλάδα, τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Αθρόα η προσέλευση στα 5 σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν, 3 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη,  με τον αριθμό των συμμετεχόντων να φτάνει τους 102  από 64 φαρμακεία, και τους 182 από 94 φαρμακεία, αντίστοιχα. Γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη στα προϊόντα της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας που υπηρετεί με συνέπεια και σεβασμό τον τομέα της υγείας, εδώ και 35 χρόνια.

Όπως τόνισε η κα Έρση Κλημεντίδου, διευθύντρια  του τμήματος R&D, η Power Health, έχει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και αυτό είναι η δυνατότητα μετάδοσης όλης της διαδικασίας που αφορά τη σύλληψη και υλοποίηση ενός προϊόντος, διαθέτοντας ένα άρτια καταρτισμένο επιστημονικό τμήμα το οποίο ερευνά, μελετά και εστιάζει στην αξιοποίηση κλινικά δοκιμασμένων φυσικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.  Τόσο η κα Πηγή Αθανασίου, φαρμακοποιός, καθώς και τα εξειδικευμένα στελέχη που αποτελούν το επιστημονικό τμήμα της Power Health υπογράμμισαν τις απεριόριστες δυνατότητες που  προσδίδει η εν τη γενέσει δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

seminario_10_04_01

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη σειρά Platinum Range  η οποία αποτελεί την πλατινένια επιλογή μέσα από συνεργιστικές φόρμουλες, καθώς και αμιγή συμπληρώματα που εστιάζουν σε εξειδικευμένα προβλήματα υγείας και φροντίδας. Επίσης, τα προϊόντα που εστιάζουν στη διαχείριση και απώλεια βάρους, το οποίο δεν αποτελεί μόνο εποχικό φαινόμενο, αλλά μία διαχρονική κατάσταση που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για την απόκτηση μίας καλής φυσικής κατάστασης, αποτέλεσαν μία από τις ενότητες που αποτελούν το εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα του σύγχρονου φαρμακοποιού να ενημερώνεται για τις διεθνείς τάσεις πάνω στα εναλλακτικά προϊόντα υγείας, τα οποία κερδίζουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ενώ παράλληλα αποτελούν ένα από τα κυριότερα έσοδα του φαρμακείου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση που αφορά τον τομέα του μάρκετινγκ, στον οποίο επενδύει η Power Health μέσα από ενέργειες στα social media, above και below the line που προωθεί την επικοινωνία των προϊόντων.

Όπως πάντα, μοιράστηκαν απόψεις και γνώμες πάνω στο μέλλον των Σ.Δ. και την πορεία του φαρμακείου στην ελληνική και ξένη αγορά, με τους συμμετέχοντες να προσανατολίζονται στο δρόμο της ανάπτυξης και της εξέλιξης.

TAGS: