Σεμινάρια στα φαρμακεία της Βορείου Ελλάδος από την Power Health

IMG_4512

Η σωστή ενημέρωση αποτελεί ένα ακόμα εφόδιο για κάθε φαρμακοποιό που θέλει να αποτελεί καθημερινό σύμμαχο υγείας κάθε ελληνικής οικογένειας. Η Power Health μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων επενδύει στη δύναμη της ενημέρωσης ενισχύοντας το έργο του ελληνικού φαρμακείου.

Αυτός ήταν ο στόχος των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη  και την Καβάλα με την αθρόα συμμετοχή φαρμακοποιών να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αυτό, ώστε να αξιοποιούν ιδανικά τις λύσεις που δίνει ‘’Το  φαρμακείο της φύσης’’.

Η κα Έρση Κλημεντίδου, διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης και η κα Πηγή Αθανασίου, φαρμακοποιός και στέλεχος του επιστημονικού τμήματος εστίασαν εν όψει καλοκαιριού στην παρουσίαση προϊόντων για την απώλεια, αλλά και τον έλεγχο του βάρους αναπτύσσοντας την τάση που συνεχώς κερδίζει έδαφος, αλλά τη δυναμική της φιλοσοφίας Weight & Loss Control στο χώρο του φαρμακείου.

IMG_4489

Βασικός πάντα, βέβαια, πυρήνας αποτελεί η σειρά Platinum Range η οποία ανταποκρίνεται σε όλο και πιο εξειδικευμένα θέματα υγείας προσφέροντας λύσεις με στοχευμένη δράση. Η ενημέρωση αφορούσε και σε φόρμουλες και γκάμα προϊόντων που άπτονται στην κάλυψη καθημερινών αναγκών τόνωσης, ευεξίας και φροντίδας. Υπάρχοντα και νέα προϊόντα που επιβεβαιώνουν τη φιλοσοφία της Power Health να επενδύει σε καινούργιες προτάσεις πάρα τις δυσκολίες των συγκυριών με στόχο πάντα να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για μία ακόμα φορά επισημάνθηκε ο ρόλος του φαρμακοποιού που πλέον δραστηριοποιείται σε τρία επίπεδα, της υγείας, της κοινωνικής προσφοράς και της επιχειρηματικότητας στοχεύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη.

Πραγματοποιήθηκαν τρία σεμινάρια, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Καβάλα, τα οποία στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία δίνοντας το παρόν 200 φαρμακοποιοί. Γεγονός που καταδεικνύει τα περιθώρια ανάπτυξης του κλάδου των Σ.Δ. αλλά και της αποδοχής τους από τους καταναλωτές που πλέον αρχίζουν να κατανοούν τη σημασία της πρόληψης και αντιμετώπισης ήπιων προβλημάτων υγείας με τη δύναμη της φύσης.

TAGS: