Σεμινάρια στα φαρμακεία της Βορείου Ελλάδας από την Power Health

001

Ασφυκτικά γέμισαν οι αίθουσες του Cosmos Office στη Θεσσαλονίκη από τους φαρμακοποιούς της Βορείου Ελλάδας που ανταποκρίθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο στο σεμινάριο που διοργάνωσε η Power Health 12 και  13 Νοεμβρίου,

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης πάνω σε υπάρχοντα και νέα προϊόντα που μπαίνουν στη φαρέτρα του ελληνικού φαρμακείου για το χειμώνα που βρίσκεται προ των πυλών, αλλά και στο επιχειρηματικό προφίλ τους, αφού τείνουν να αποτελούν μία από τις κύριες πηγές εσόδων σε έναν τομέα που συνεχώς αναπτύσσεται.

Η κα Έρση Κλημεντίδου διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της Power Health εστίασε στο όραμα της ελληνικής εταιρείας να παραμείνει αέναος σύμμαχος της ελληνικού φαρμακείου και της ελληνικής οικογένειας με προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αναφέρθηκε στο Olistel, το 1ο Healthy Ageing συμπλήρωμα διατροφής το οποίο προσφέρει ολιστική φροντίδα σε άτομα άνω των 50 που θέλουν να παραμένουν δραστήρια και ενεργά. Οι συνεργιστικές φόρμουλες και τα αμιγή συμπληρώματα της σειράς Classics Platinum Range, αλλά και οι clean label συνθέσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο στρατηγικής της εταιρείας να προσφέρει όλο και πιο φυσικές και εξειδικευμένες λύσεις, αποτέλεσαν τον κύριο άξονα του σεμιναρίου.

Η κα Κλημεντίδου τόνισε ότι στόχος της εταιρείας είναι να παραμείνει η πρώτη επιλογή μέσα από την καινοτομία και τη φυσικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα που προσφέρουν τα προϊόντα μίας εταιρείας που εδώ και 34 χρόνια συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια την πορεία της.

002

TAGS: