Σεμινάρια στα φαρμακεία της Βορείου Ελλάδος από την Power Health

seminario_power_02

Η δύναμη της φύσης συναντά τη δύναμη της γνώσης, με τελικό προορισμό την υγεία των καταναλωτών. Αυτός ήταν και ο στόχος των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την Power Health και βρήκε την πιο θερμή ανταπόκριση από τους φαρμακοποιούς.

 Τη Δευτέρα 7 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ο συνεδριακός χώρος του  Cosmos Office φιλοξένησε φαρμακοποιούς από τη Βόρεια Ελλάδα οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη τους στα  φυσικά εναλλακτικά προϊόντα υγείας της Power Health, καθώς και τη συμβολή τους στην ποιότητα ζωής που προσφέρουν στους καταναλωτές.

seminario_power_01

Η κα Έρση Κλημεντίδου διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης και η κα Πηγή Αθανασίου φαρμακοποιός και στέλεχος του επιστημονικού τμήματος παρουσίασαν τη γκάμα των εποχικών προϊόντων, τη σειρά Platinum Range η οποία αποκτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι και στην προτίμηση των καταναλωτών, νέες καινοτόμες φόρμουλες όπως το Mens-X Now, τη νέα σειρά διατροφικών προτάσεων ελέγχους βάρους Healthy & Tasty.

Παράλληλα, επισήμαναν τόσο τον επιστημονικό ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού ο οποίος αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο υγείας της ελληνικής οικογένειας, όσο και τον επιχειρηματικό, τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης και εξέλιξης του ελληνικού φαρμακείου. Έμφαση δόθηκε στη στρατηγική της Power Health να επενδύει συνεχώς σε νέα προϊόντα πάρα τις δυσκολίες των συγκυριών που βιώνει η ελληνική κοινωνία, προσφέροντας ακόμα πιο εξειδικευμένες λύσεις υγείας και φροντίδας, αλλά και στη διαφήμιση η οποία επικεντρώνεται την αξιόπιστη ενημέρωση καταναλωτών, καθώς και στη σηματοδότηση του φαρμακείου της γειτονιάς.

seminario_power_03

Τα δύο σεμινάρια στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή 160 φαρμακοποιών από 100 φαρμακεία επιβεβαιώνοντας ότι ο κλάδος των Σ.Δ. αποτελεί μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των καταναλωτών αλλά και ανάπτυξης του ελληνικού φαρμακείου.

TAGS: