Σεμινάρια Φαρμακοποιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

21-03-2018-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σε μήνα σεμιναρίων εξελίχθηκε ο Μάρτιος για την Power Health. Στο σύνολο, 5 σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν το Μάρτιο, 3  στα γραφεία της εταιρείας και 2 στα στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας την επένδυσή της στην επιστημονική ενημέρωση των φαρμακοποιών πάνω στα προϊόντα της, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του κλάδου.

Η κα Έρση Κλημεντίδου διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης και η κα Πηγή Αθανασίου Scientific Affairs Manager, παρουσίασαν τα προϊόντα για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με προϊόντα που προσφέρουν λύσεις σε θέματα υγείας ανεξαρτήτως εποχικότητας.

Πυρήνας κάθε σεμιναρίου αποτελεί ο πυλώνας ανάπτυξης της εταιρείας που βασίζεται στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξωστρέφεια.

Η μεγάλη προσέλευση, η θερμή ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, φαρμακοποιών και βοηθών, σφραγίζει τη συνεργασία και την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης της εταιρείας με το ελληνικό φαρμακείο το οποίο διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό και αναντικατάστατο ρόλο στον τομέα της Υγείας.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι ενέργειες above και below the line, καθώς και στα social media, μία ακόμα επένδυση της Power Health με στόχο την επικοινωνία των προϊόντων και την ενίσχυση της αυθόρμητης πώλησης.

Η αναγνώριση των συμπληρωμάτων διατροφής, η προσφορά τους στη βελτίωσης ποιότητα της ζωής, καθώς και η συμβολή τους στη βιωσιμότητα του ελληνικού φαρμακείου αποτέλεσαν θέματα συζήτησης τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης και εξέλιξής του.

TAGS: