Σεμινάρια Φαρμακοποιών από τη Vitamins Academy στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

IMG_5115 (3)

Με σενάρια που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο και το Μάιο στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως ο Βόλος, η Πάτρα, το Ηράκλειο και τα Χανιά, η Power Health αποδεικνύει ότι το ελληνικό φαρμακείο  δεν αποτελεί μόνο συνοδοιπόρο στο όραμά της, αλλά και επένδυση σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο, με κοινό στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη.

Το επιστημονικό τμήμα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών ενεργειών της Vitamins Academy ενημέρωσε περισσότερους από 400 φαρμακοποιούς και επαγγελματίες Yγείας στο χώρο του φαρμακείου. Η κα Έρση Κλημεντίδου Διευθύντρια του R&D και η κα Πηγή Αθανασίου, Scientific Affairs Manager, παρουσίασαν τα νέα προϊόντα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, και παράλληλα, αναφέρθηκαν σε προϊόντα τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις υγείας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Εκτός από την επιστημονική ενημέρωση, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής στην ελληνική καθημερινότητα, ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται αποτελώντας σύμμαχο της ελληνικής οικογένειας αλλά και της βιωσιμότητας του ελληνικού φαρμακείου. Το πεδίο, πλέον, των συμπληρωμάτων διατροφής καταδεικνύεται ως εναλλακτική λύση υγείας, την οποία εμπιστεύονται όλο και περισσότερο οι καταναλωτές σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και φροντίδας.

Επίσης, παρουσιάστηκαν προωθητικές ενέργειες μέσα από καμπάνιες που πραγματοποιήθηκαν above the line, αλλά και στα social media.

Η μεγάλη προσέλευση, το ενδιαφέρον και η θερμή ανταπόκριση των συμμετεχόντων αποδεικνύει ότι η γνώση αποτελεί επένδυση όχι μόνο για την Power Health, αλλά και για το ελληνικό φαρμακείο, το οποίο ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα καλύπτοντας τις συνεχώς νέες και αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

IMG_20180509_183716 (3)

IMG_5103 (2)

dav

TAGS: