Σεμινάρια σε φαρμακεία της Ελλάδος από την Power Health

Σε μήνα… εκπαίδευσης εξελίχθηκε ο Μάιος με στόχο την ενημέρωση των φαρμακοποιών στα νέα προϊόντα της Power Health για την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά και την ευρύτερη γκάμα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στην Κόρινθο, το Βόλο και το Ηράκλειο Κρήτης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το φαρμακείο της φύσης βρίσκεται δίπλα στα φαρμακεία της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Η κα Έρση Κλημεντίδου διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης και η κα Πηγή Αθανασίου φαρμακοποιός και στέλεχος του επιστημονικού τμήματος παρουσίασαν τις νέα προτάσεις στο αδυνάτισμα οι οποίες πλέον αφορούν όχι μόνο την απώλεια αλλά και τον έλεγχο του βάρους. Το Top Diet, το υποκατάστατο γεύματος που κάνει τη διαφορά φέτος στο αδυνάτισμα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών, καθώς και οι διατροφικές προτάσεις Healthy & Tasty που συμπληρώνουν με τον πιο γευστικό τρόπο το καθημερινό διαιτητικό μενού.

Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στη σειρά Platimum Range η οποία αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη πρόταση με υψηλής διατροφικής αξίας συμπληρώματα διατροφής και στοχευμένης δράσης σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας.

Απαραίτητο πλέον συστατικό, αποτελεί η επισήμανση ότι ο σύγχρονος φαρμακοποιός οφείλει να συνδυάζει την επιστημονική του ιδιότητα και το λειτουργικό ρόλο χωρίς να υστερεί σε επιχειρηματικές κινήσεις που συμβάλλουν στην επιβίωση και ανάπτυξη του ελληνικού φαρμακείου.

Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκαν συνολικά 208 φαρμακοποιοί από 120 φαρμακεία επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη τους στα φυσικά εναλλακτικά προϊόντα υγείας της Power Health, καθώς και το σημαντικό ρόλο που κατέχουν στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας.

TAGS: