Σεμινάρια της POWER HEALTH στο εξειδικευμένο προσωπικό της ΑLTERLIFE

IMG_5553 (1)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της POWER HEALTH για το εξειδικευμένο προσωπικό της ΑLTERLIFE.

Οι δύο κορυφαίες εναλλακτικές εταιρείες, η POWER HEALTH στα συμπληρώματα διατροφής και η premium αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να μυήσουν το κοινό σε έναν εναλλακτικό, φυσικό και δραστήριο τρόπο ζωής που βασίζεται στις βασικές αρχές του Mind the Food, οι οποίες αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να εξελίξουν από κοινού το άτομο σε «εμπειρογνώμονα» του σώματός του, καθώς και των σημάτων της πείνας και του κορεσμού του, ώστε να προάγει μια υγιή, θετική στάση απέναντι στην τροφή και την εικόνα του σώματος του.

Διαιτολόγοι, senior trainers, καθώς και οι club managers της ΑLTERLIFE είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας για το σημαντικό ρόλο των προϊόντων της POWER HEALTH στη διατήρηση της καλής υγείας, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών.

IMG_5462

Επίσης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα νέα εξειδικευμένα προϊόντα αθλητικής διατροφής της Power Health, Sport Series. H νέα σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και αποτελείται από εξειδικευμένες φόρμουλες υψηλής ποιότητας, καθαρότητας και ασφάλειας. Η Sport Series έρχεται να συμπληρώσει τις διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν όσοι αθλούνται, ή έχουν μία έντονη σωματική δραστηριότητα.

Μία δυνατή συνεργασία που φέρει την αξιοπιστία, την εμπειρία και την τεχνογνωσία δύο κορυφαίων εταιρειών, ένα εγχείρημα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής που αξίζει να έχει.

TAGS: