Σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη με τη συνέργεια φύσης και επιστήμης

27-11 _seminario

Ο χειμώνας θέλει προετοιμασία για να μας βρει έτοιμους και εξοπλισμένους να τον αντιμετωπίσουμε. Το ‘’φαρμακείο της φύσης’’ στο πλαίσιο ενημέρωσης των φαρμακοποιών διοργάνωσε 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 και 29 Νοεμβρίου, 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Έρση Κλημεντίδου διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης παρουσίασε τη γκάμα των προϊόντων για το χειμώνα, τις συνεργιστικές φόρμουλες της Power Health, οι οποίες προσφέρουν ακόμα περισσότερα οφέλη στον οργανισμό χάρη στην πλούσια σύνθεση των συστατικών που περιέχουν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους ενισχύοντας έτσι τη δράση και την αποτελεσματικότητά τους. Επισήμανε τη συνεργιστική δράση των συνθέσεων της σειράς Platinum Range η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο ράφι του ελληνικού φαρμακείου και εστίασε στο όραμα της Power Health να δημιουργεί ακόμα πιο φυσικά προϊόντα, ξεκινώντας από τις πρώτες αναβράζουσες βιταμίνες με στέβια, αλλά και συμπληρώματα διατροφής για vegetarians και vegans.

29-11_seminario
Επισήμανε ότι το φαρμακείο της φύσης επενδύει πάντα στην ποιότητα με Clean Label προϊόντα δηλαδή ακόμα πιο φυσικά, αλλά και στην καινοτομία δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα όπως το Olistel, το συμπλήρωμα διατροφής ολιστικής φροντίδας για τη νέα γενιά ενηλίκων.

Το 2ήμερο σεμινάριο στέφθηκε με επιτυχία αφού 180 φαρμακεία από τη Θεσσαλονίκη και τους όμορους νομούς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενημέρωσης και το κάλεσμα κοινής πορείας με την Power Health ως σύμμαχοι σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για την ελληνική οικογένεια, αλλά και την αμοιβαία ανάπτυξη που προσφέρει ο κλάδος των Σ.Δ.
Φυσικά, δόθηκε έμφαση την εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου το οποίο επενδύει όλο και περισσότερο στα εναλλακτικά προϊόντα υγείας καλύπτοντας την ανάγκη των καταναλωτών να επιλέγουν πιο φυσικές λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης σε προβλήματα υγείας, αλλά και στο ρόλο του Έλληνα φαρμακοποιού ως λειτουργό υγείας και επιχειρηματία.

TAGS: