Σεμινάριο στην Κύπρο από την Power Health

power_health_kipros

Την… κλασική αξία της εκπαίδευσης και της συνεχούς ενημέρωσης, η οποία αποτελεί μέσο εξέλιξης και προόδου αξιοποίησαν η  Α.J.Vouros Ltd και η Power Health παραδίδοντας…  μαθήματα με ύλη το φαρμακείο της φύσης μέσα από τη σειρά Classics Platinum Range.
To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαΐου στο εκπαιδευτικό  κέντρο  της Α.J.Vouros Ltd. To δυναμικό παρόν έδωσαν φαρμακοποιοί από τα μεγαλύτερα φαρμακεία της Κύπρου, ξεπερνώντας  κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών.

Η κα Κλημεντίδου υπεύθυνη του Τμήματος R&D ανέλυσε τις ιδιότητες και τα οφέλη των κλασικών συστατικών της σειράς Classics Platinum Range, την εξειδικευμένη πρόταση της Power Health, από αμιγώς φυσικά συμπληρώματα διατροφής υψηλής θρεπτικής αξίας. Ο υπεύθυνος Εξαγωγών κος  Ξηρόδημας εστίασε στην εμπορική στρατηγική της σειράς που άπτεται της  κάλυψης των εξειδικευμένων αναγκών που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Στην παρουσίαση, η οποία κάλυψε άψογα τόσο τον επιστημονικό, όσο και τον επιχειρηματικό ρόλο του φαρμακοποιού σήμερα, οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την εξέλιξη του κλάδου, επιδεικνύοντας τη θετική τους διάθεση να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός τομέα που βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία,

TAGS: