Σεμινάρια από τη Vitamins Academy της Power Health

seminario1

Παρά τις… αντίξοες καιρικές συνθήκες , τα σεμινάρια βρίσκονται… σε άνθηση στην Power Health,  τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους στόχους που η Power Health δημιούργησε τη ‘’Vitamins Academy’’ την 1η Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα. Επενδύει στην εξέλιξη που προσδίδει η γνώση.

Κάθε ένα από τα σεμινάρια διοργανώνεται με στόχο να έχει έναν πολυδιάστατο χαρακτήρα που δεν εστιάζει μόνο στην εκπαίδευση και την ενημέρωση αλλά και την ανταλλαγή απόψεων που βελτιώνουν τον κλάδο και του προσδίδουν το λειτουργικό ρόλο που διαδραματίζει στο χώρο της Υγείας.

seminario2

Η Power Health θέλοντας να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της που εδώ και 31 χρόνια πορεύονται μαζί προσφέροντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής, διοργάνωσε 4 ανοιξιάτικα σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη τον Φλεβάρη και τον Μάρτη με μαζική συμμετοχή  195 φαρμακοποιών από 157 φαρμακεία που έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση της Power Health. Η θερμή υποδοχή και ανταπόκριση των φαρμακοποιών αποτέλεσε το πιο πρόσφορο έδαφος συνεργασίας και γνώσης. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενημέρωσε  τους συμμετέχοντες πάνω στα νέα προϊόντα της εταιρείας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα του κλάδου. Στο ίδιο μήκος κύματος, όμως, κινήθηκε και η Αθήνα με 3 άκρως επιτυχημένα σεμινάρια και 106 φαρμακοποιούς από 78 φαρμακεία της Αθήνας. Το Επιστημονικό τμήμα, σε συνεργασία με το τμήμα Marketing της Power Health παρουσίασαν τα νέα προϊόντα μέσα από μία ολοκληρωμένη ενημέρωση, τόσο σε  επιστημονικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου με την υπογραφή της ‘’Vitamins Academy’’ και τη θετική διάθεση και αισιοδοξία να συνεχίσουν να αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο της ελληνικής οικογένειας στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει.

TAGS: