Σεμινάριο στην Αλβανία από την Power Health

IMG_2226

Την… κλασική αξία της εκπαίδευσης και της συνεχούς ενημέρωσης, η οποία αποτελεί μέσο εξέλιξης και προόδου αξιοποίησαν η  Farmanet Albania και η Power Health παραδίδοντας… μαθήματα με ύλη το φαρμακείο της φύσης μέσα από τη σειρά Classics Platinum Range.

To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων. Δυναμικό παρόν έδωσαν φαρμακοποιοί από τα μεγαλύτερα φαρμακεία των Τιράνων, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών.

Ο κύριος Γεώργιος Σπιγγος product training manager ανέλυσε τις ιδιότητες και τα οφέλη των κλασικών συστατικών της σειράς Classics Platinum Range, την εξειδικευμένη πρόταση της Power Health, από αμιγώς φυσικά συμπληρώματα διατροφής υψηλής θρεπτικής αξίας. Ο υπεύθυνος Εξαγωγών κος  Ξηρόδημας εστίασε στην εμπορική στρατηγική της σειράς που άπτεται της  κάλυψης των εξειδικευμένων αναγκών που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.Στην παρουσίαση, η οποία κάλυψε άψογα τόσο τον επιστημονικό, όσο και τον επιχειρηματικό ρόλο του φαρμακοποιού σήμερα, οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την εξέλιξη του κλάδου, επιδεικνύοντας τη θετική τους διάθεση να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός τομέα που βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία.

IMG_2229

TAGS: