Συμμετοχή PNP στην έκθεση Hellas Pharm 2018

20180310_114511 (002)

Την πρώτη του συμμετοχή σε έκθεση πραγματοποίησε το νεοσύστατο τμήμα ΡΝΡ της Power Health στηρίζοντας Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών συμμετέχοντας στην 5η ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Hellas Pharm 2018, το διήμερο 10 και 11 Μαρτίου, 2018.

Στο νεοσύστατο αυτό τμήμα εντάσσονται βραβευμένοι, κορυφαίοι Οίκοι του εξωτερικού, ανάμεσά τους ο καταξιωμένος Οίκος Nelson’s ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ομοιοπαθητικών φαρμάκων συμπεριλαμβανομένων των RESCUE Remedy ®, Bach ™ Original ανθοϊάματα, Nelsons Arnicare ®.  Σκευάσματα που έχουν αναγνωριστεί για τις ευεργετικές ιδιότητές τους προσφέροντας λύσεις με τη δύναμη της φύσης.

Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα  κερδίζουν συνεχώς την εμπιστοσύνη επιστημόνων και καταναλωτών, που πλέον αποδεδειγμένα και επιστημονικά αποτελούν την καλύτερη επιλογή σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζονται με το απόσταγμα της φύσης στην πιο εξελιγμένη μορφή του.

Η Power Health ήταν η πρωτοπόρος ελληνική εναλλακτική εταιρεία που εμπιστεύτηκε και επένδυσε στη δύναμη των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων στην Ελλάδα. Σήμερα, 34 χρόνια μετά τη σκυτάλη παραλαμβάνει το τμήμα PNP με στόχο να συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη πορεία τους στην ελληνικό φαρμακείο.

TAGS: