Συμμετοχή της Power Health στην Arab Health

post-lin-ARAB-HEALTH-20-02-2018

Με την εξωστρέφεια να αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες ανάπτυξής της, η Power Health επενδύει στον τομέα των εξαγωγών συμμετέχοντας σε σημαντικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Power Health έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση ‘’Arab Health’’, η οποία αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός για την υγειονομική περίθαλψη της περιοχής και πραγματοποιήθηκε στο Dubai από τις 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2018.

Η συγκεκριμένη έκθεση αφορά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών και εταιρειών, τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή MENA (Middle East & North Africa).

Η έκθεση φιλοξένησε πάνω από 4.000 εκθέτες από 150 χώρες προσελκύοντας περισσότερους από 100.000 επισκέπτες οι οποίοι ενημερώθηκαν πάνω στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υγεία και το ευ ζην σε συμπληρώματα διατροφής, τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και τεχνικές αιχμής.

Το περίπτερο της Power Health προσέλκυσε το ενδιαφέρον των  επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον κο Διομήδη Θεοχαρόπουλο, Export Manager και την  κα Πηγή Αθανασίου, Scientific Affairs Manager, για τα προϊόντα της εταιρείας,  καθώς και για τη δυνατότητα επίτευξης συνεργασιών.

Πόλος έλξης αποτέλεσε η ελληνική καινοτομία σε συμπληρώματα διατροφής  με συνθέσεις που περιέχουν αμιγώς ελληνικά συστατικά.

Η Power Health  με την ονομασία Power of Nature  στο εξωτερικό, αποτελεί την  πρέσβειρα της ελληνικής φύσης μέσα από τα προϊόντα της, επενδύει στην εξωστρέφεια αντιπροσωπεύοντας επάξια την ελληνική επιχειρηματικότητα και ταξιδεύει το φαρμακείο της φύσης στα φαρμακεία του κόσμου.

TAGS: