Συμμετοχή της Power Health στην 2η Ημερίδα «Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα» υπό τη διοργάνωση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

01 IMG_4058

Με  μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Ημερίδα «Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα» υπό τη διοργάνωση του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Π.Ε (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.)  και με την Power Health να δίνει δυναμικό παρών.

Τα κύρια συμπεράσματα της  Ημερίδας ήταν ότι το φυσικό φαρμακείο του δυτικού κόσμου δέχεται μεγάλες πιέσεις από δημογραφικούς παράγοντες, από την άνοδο των χρόνιων παθήσεων και το οικονομικό αδιέξοδο των ασφαλιστικών συστημάτων.  Επίσης, η έκρηξη της ψηφιακής οικονομίας, των ηλεκτρονικών φαρμακείων και οι  συνεχόμενες επιχειρηματικές συγκεντρώσεις των μεγάλων εταιρειών του φαρμακευτικού χώρου δημιουργούν νέες συνθήκες, στις οποίες ο σύγχρονος φαρμακοποιός οφείλει να προσαρμοστεί.

02 IMG_4062

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προκλήσεις που όμως προσφέρουν νέες δυνατότητες στο φυσικό φαρμακείο. Ευκαιρίες  για  να αναλάβει νέους ρόλους,  οι οποίοι θα βοηθήσουν τους ασθενείς  να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση πόρων στα συστήματα υγείας, μέσω υπηρεσιών πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Στην  Power Health για πάνω από 3 δεκαετίες επενδύουμε στις αξίες και τις απεριόριστες δυνατότητες του ελληνικού φαρμακείου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τον καταναλωτή στο οποίο θα ανατρέξει αναζητώντας λύσεις που θα βελτιώσουν την υγεία του και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής του. Επενδύουμε  στις γνώσεις και στην εμπειρία του  Έλληνα φαρμακοποιού, του οποίου η προσφορά σε ανθρώπινο και επιστημονικό επίπεδο είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά στις μέρες μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας μαζί εναλλακτικές λύσεις για την υγεία και το ευ ζην, μέσα από μία καρποφόρα και αμοιβαίας αναγνώρισης συνεργασία, και πάντα με προϊόντα… από το Φαρμακείο της Φύσης, στο Φαρμακείο της Γειτονιάς.

03 IMG_4060

TAGS: