Νέα Συνεργασία της Healthy&Tasty με τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη

MG_63112(1)

H Healthy&Tasty,η σειρά με τα απολαυστικά σνακ και γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας της Power Health, ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον αγαπημένο Έλληνα food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη.

Ο Γαβριήλ ξεκίνησε  την καριέρα του ως δημοσιογράφος γεύσης δουλεύοντας σε όλους τους μεγάλους τίτλους περιοδικών στην Ελλάδα. Έχοντας ως backgound τη δημοσιογραφία και ως hobby τη μαγειρική ξεκίνησε την πορεία του στο internet ως food blogger.

To 2013 ξεκίνησε το coolartisan.gr, ένα blog μαγειρικής που δίνει βαρύτητα στο healthy eating με vegan συνταγές, καθώς και συνταγές για μία ισορροπημένη διατροφή. Παράλληλα, έχει υπογράψει το μενού σε επιτυχημένα εστιατόρια της πόλης όπως: Beauty Killed The Beast, 7 Cactus, Italus και Zampano.

H σειρά Ηealthy&Tasty  αποτελείται από υγιεινά σνακ και γεύματα, υψηλά σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και με την ιδανική αναλογία υδατανθράκων και λιπαρών.  Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και καλύπτουν τις υγιεινές διατροφικές ανάγκες και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι ήδη ευρέως διαδεδομένα σε χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, ενώ η τάση αυτή έχει έρθει τα τελευταία χρόνια με τον πιο δυναμικό τρόπο και στη χώρα μας. Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο υγιεινά και θρεπτικά σνακ, που θα είναι παράλληλα γευστικά και χορταστικά.

MG_6330

TAGS: