Ο πιο Top προτάσεις από το φαρμακείο της φύσης

weight_thumb

Θεωρούνται οι εποχές της ανανέωσης και της αισιοδοξίας. Και η αλήθεια είναι ότι η άνοιξη και το καλοκαίρι, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας προτρέπουν να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας, τη φυσική μας κατάσταση.

Με θετική διάθεση, μοναδικές συνθέσεις που σηματοδοτούν τη νέα τάση στο αδυνάτισμα, καινοτόμες συνθέσεις Platinum και προϊόντα εν όψει καλοκαιριού, η Power Health πραγματοποίησε την παρουσίαση των νέων προϊόντων στα γραφεία της, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ανοίγοντας και επίσημα την καλοκαιρινή σεζόν.

Με μία εμπειρία 33 χρόνων στο αδυνάτισμα και εφόδια την πρωτοπορία, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, η Power Health δημιουργεί μία νέα φιλοσοφία και ένα νέο σημείο στο ελληνικό φαρμακείο.

Τώρα, το αδυνάτισμα έχει τη δική του γωνιά στο φαρμακείο με το Weight Control Corner.  Η πλέον ολιστική προσέγγιση στην απώλεια και τον έλεγχο του βάρους με προϊόντα και υγιεινές διατροφικές επιλογές που δίνουν λύση σε κάθε ανάγκη.

top_diet_diplo

Το Top Diet αντανακλά τη νέα τάση στην απώλεια και στον έλεγχο του βάρους η οποία βασίζεται στη μέθοδο υποκατάστασης γευμάτων με λίγες θερμίδες που αποδεδειγμένα οδηγεί στην απώλεια κιλών. Αποτελεί ένα πλήρες, απόλυτα ισορροπημένο γεύμα, το οποίο δημιουργεί αίσθημα κορεσμού λαμβάνοντας από 235 έως 275 θερμίδες μόνο, και υπόσχεται απώλεια έως 2 κιλά με κάθε συσκευασία. ‘’Μαθηματικό αδυνάτισμα’’ βάσει θερμίδων σε δύο μοναδικές γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα.

Η σειρά Platinum Range διευρύνεται με τρεις νέες ολιστικές, καινοτόμες φόρμουλες που προσφέρουν εξειδικευμένη λύση σε σύγχρονα προβλήματα υγείας.

cholestolen

Το Cholestolen αποτελεί τη ‘’φυσική στατίνη’’  και είναι το μόνο με εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, συνδυάζοντας τιτλοδοτημένο Red Yeast Rice σε μονακολίνη Κ, ψευδάργυρο,  χολίνη, βιταμίνη βιταμίνη Β1 και  Q10 και συμβάλλει στη μείωση και διατήρηση των επιπέδων της χοληστερόλης, με φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες.

 

 

 

 

 

 

glucolen

To Glucolen περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα κανέλας Κεϋλάνης και είναι το μόνο πιστοποιημένο χωρίς κουμαρίνη, που σε συνδυασμό με τρία ακόμα τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα, Μομόρντικα, Τζιμνέμα και Μπανάμπα, ψευδάργυρο, χρώμιο και μαγνήσιο, εστιάζει στη διαχείριση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

 

 

 

 

 

 

curculiveΤο Curculive, το ‘’φυσικό αντιφλεγμονώδες’’ που προσφέρει όλα τα οφέλη του πολύτιμου κουρκουμά. Η καινοτομία του είναι ότι συνδυάζει  2 πατενταρισµένα  εκχυλίσµατα  κουρκουµά (Curcuwin® και C3-Complex®), που το καθιστούν μοναδικό λόγω της μεγαλύτερης απορρόφησης βιοδιαθεσιμότητας κουρκουµινοειδών που προσφέρει. Παράλληλα η παρουσία του μαύρου πιπεριού (Bioperine®) αυξάνει ενισχύει τη δράση των φυσικών δραστικών του κουρκουμά. Τέλος, η φόρμουλα αξιοποιεί τις δράσεις δύο ακόμα πολύτιμων συστατικών,  όπως το σελήνιο και η βιταμίνη Β12.

 

 

 

 

mastixa_xiou_new

Η Μαστίχα Χίου extra με extra ενισχυμένη ποσότητα μαστίχας, με κάθε φακελάκι να περιέχει 1.100mg, είναι η φυσική λύση στις  έντονες στομαχικές διαταραχές. Η καινοτομία της είναι ότι αποτελεί την πρώτη μαστίχα που πίνεται σε νερό και θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στην αντιμετώπιση φλεγμονών του γαστρεντερικού, του έλκους και σε όσους υποφέρουν από μόνιμη δυσπεψία, συχνές καούρες, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Και έχει μοναδική, πλούσια γεύση μαστίχας.

 

 

 

 

 

flerianna_aromatikaFleriana για τα ακάρεα της σκόνης το οποίο βασίζεται στη φυσική δραστική Margosa extract, που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου Neem, αποτελεί την πιο φυσική και… ακαριαία επέμβαση για να εξαλείψετε την παρουσία τους στο σπίτι σας, ή να προλάβετε την εμφάνισή τους σε κατασκηνώσεις και camping.

 

 

 

 

 

 

fleriana_mantilakiaFleriana αντικουνουπικά μαντηλάκια που κρατούν με απόλυτα φυσικό τρόπο μακριά τα κουνούπια για πέντε ώρες, χάρη στο φυσικό συστατικό, ευκάλυπτος της λεμονιάς που περιέχει.

 

 

 

 

 

 

Μοναδικές προτάσεις και ελληνικές συνθέσεις που προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις και καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, σε θέματα υγείας, φροντίδας και ομορφιάς, πάντα με την υπογραφή ποιότητας της Power Health.

TAGS: