Τριπλή επιβράβευση της Power Health στα Best in Pharmacy 2018

exofilo

Tη Δευτέρα 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη, η τελετή απονομής των Best in Pharmacy 2018, των βραβείων που διοργανώνουν για πρώτη φορά το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και η Boussias Communications.

Κατά την τελετή απονομής ανέβηκαν στο βάθρο τα προϊόντα που διακρίθηκαν για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, ενώ αναδείχθηκαν η επιχειρηματική αριστεία και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

Στην εορταστική καλοκαιρινή βραδιά παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα, διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, φαρμακοποιοί, πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας διακρίθηκε με το Silver Best in Pharmacy 2018,  στις παρακάτω κατηγορίες:

 Το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου:

Το Olistel αποτελεί το 1ο Healthy Ageing συμπλήρωμα διατροφής το οποίο προσφέρει ολιστική φροντίδα στη νέα γενιά ενηλίκων, ώστε σώμα και πνεύμα να παραμένουν δραστήρια και γεμάτα ζωντάνια.

Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς

Η Power Health βραβεύτηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις ‘’Πράξεις Αγάπης’’ που αγκαλιάζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε κάθε επίπεδο.

Καλύτερη εκπαίδευση φαρμακείων σε προϊόν φαρμακείου

Vitamins Academy:

Αποτελεί την  « 1η Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα» που επενδύει στη δύναμη της γνώσης.

Το βραβείο για το πιο καινοτόμο προϊόν παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Power Health, Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η καινοτομία αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας και είναι χρέος της να στηρίζει το φαρμακοποιό με καινοτόμες λύσεις.

Στην αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά, αξίες που περνούν από κάθε ισολογισμό και P&L, στο τέλος της ημέρας και που πρέπει να έχει κάθε Ελληνική Επιχείρηση, αναφέρθηκε ο Διευθυντής Εξαγωγών, Διομήδης Θεοχαρόπουλος. Tέλος, η Πηγή Αθανασίου, Scientific Affairs Manager ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Power Health για τη δυνατότητα που της προσφέρει να εξελίσσεται μέσα από ένα δυναμικό project, τη ‘’Vitamins Academy’’, μία ουσιαστικά ανιδιοτελής προσφορά πληροφορίας, γνώσης και  εκπαίδευσης πάνω στα φυσικά συστατικά  και τις ευεργετικές ιδιότητες των συμπληρωμάτων διατροφής που απευθύνεται προς όλους τους λειτουργούς και επαγγελματίες  στον τομέα της Υγείας.

2(1)

3

TAGS: