Η Βίκυ Καγιά πρέσβειρα της νέας σειράς καλλυντικών Inalia

kagia parousiasi

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων προϊόντων της Power Health, η Βίκυ Καγιά παρευρέθηκε την Παρασκευή (21/8/20) στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace ως πρέσβειρα της νέας σειράς καλλυντικών Inalia της Power Health και μίλησε για τις κοινές αρχές που την ενώνουν με την εταιρεία, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

«Η νέα σειρά Inalia αποτελείται από καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα με φυσικά συστατικά και πολύτιμες βιταμίνες που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας, καθώς προάγουν τη φυσικότητα της γυναικείας ομορφιάς», όπως ανέφερε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ τη ζωή. Αγαπώ τις γυναίκες. Αγαπώ τη φυσικότητα και αγαπώ και τον τρόπο που καθεμιά θέλει να εκφράζεται», συνέχισε.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η πραγματική γυναικεία ομορφιά θα πρέπει να πηγάζει από μέσα προς έξω. «Οι τρεις βασικοί κανόνες ομορφιάς, όπως είναι η κατανάλωση νερού, η καλή διατροφή και η τακτική άσκηση συμπληρώνονται ιδανικά με τα φυσικά καλλυντικά Inalia», όπως σχολίασε η ίδια.

Τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία της τονίζοντας πως τα προϊόντα Inalia την αφορούν απόλυτα ως μητέρα, ως γυναίκα  και ως επαγγελματία μπροστά από τις κάμερες.

TAGS: