Βραβείο Αγάπης στην Power Health Για τις ‘’Πράξεις Αγάπης’’

vraveio_01

Η δράση της και οι ενέργειές της χρονολογούνται πολύ πριν η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελέσει στις μέρες μας χρέος κάθε επιχείρησης που σέβεται τον εαυτό της και το κοινωνικό σύνολο στο οποίο και ανήκει. Για την Power Health υπήρχε ως αξία και όραμα από το 1984 που ξεκίνησε την πορεία της με στόχο να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από τα προϊόντα της.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου η Power Health τιμήθηκε για την προσφορά της με το Αριστείο της ενότητας Κοινωνία-Άνθρωπος από την Οργανωτική Επιτροπή Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας (ΣΔΕ). Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Κοσάρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Power Health, ο οποίος επισήμανε την αναγκαιότητα κάθε είδους προσφοράς στο συνάνθρωπο τις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας.

vraveio_04

Οι ‘’Πράξεις Αγάπης’’ αποτελούν ένα πολυδιάστατο πλαίσιο δράσεων το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα δραστηριότητες ώστε να αγκαλιάζει και να φροντίζει όλο και περισσότερες ομάδες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας.  Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, τα οποία δοκιμάζονται περισσότερο στις μέρες μας, η Power Health έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την καθημερινή σίτιση των Ειδικών Σχολείων Περάματος, Κερατσινίου και Δραπετσώνας. Οι μαθητές των σχολείων αυτών είναι παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών τα  οποία πάσχουν από νοητική υστέρηση, αυτισμό και τετραπληγία και με γονείς άνεργους στην πλειοψηφία. Μέσα από την ενέργεια “Χάρισε ένα pixel” συνέβαλε στη συγκέντρωσης ενός σεβαστού ποσού για την Οργάνωση ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’’.

Αποτελεί ενεργό μέλος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής τους, τις ΜΚΟ  ‘’Γιατροί χωρίς Σύνορα’’ και ‘’Φαρμακοποιοί του Κόσμου’’. Ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο της Unisef και στηρίζει ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’  ΕΨ.Υ.ΜΕ.

Γίνεται συναγωνιστής του παραολυμπιονίκη  Χρήστου Κάπελλα στους στίβους του κόσμου που διαπρέπει και σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία στηρίζοντας κάθε προσπάθειά του.

vraveio_02

Επενδύει στο μέλλον αυτής της χώρας, που είναι τα παιδιά, μέσα από το θεσμό βράβευσης με επαίνους και σημαντικά χρηματικά ποσά των παιδιών του προσωπικού της εταιρείας που εισάγονται στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η υποτροφία  ’’Θεοδόσης Περγαντάς’’  γίνεται η καλύτερη αφετηρία για το νέο ξεκίνημα για το  μαθητή ή τη μαθήτρια που αποφοιτά από το Λύκειο του Αγίου Γεωργίου με την υψηλότερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Δημιουργεί τη ‘’Vitamins Academy’’, την πρώτη Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα. Μία ακόμα καινοτομία με κοινωνικές προεκτάσεις που έχει ως στόχο να αποδείξει ότι η γνώση μπορεί να γίνει δύναμη στα χέρια των καταναλωτών για να ζουν καλύτερα. Μία πολυδιάστατη εφαρμογή σε κινητό και tablets που παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση με video, σεμινάρια, άρθρα και info graphics, μενού, δραστηριότητες κ.ά.

vraveio_03

Μέσα από το πρόγραμμα ‘’Ο κος Βιταμινούλης’’ εκπαιδεύει τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες ώστε να γνωρίζουν την αξία του υγιεινού τρόπο ζωής και να τον ακολουθήσουν μεγαλώνοντας.

Για την Power Health, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί ύψιστη έκφραση συνείδησης και χρέους, εκτίμησης, σεβασμού και ανταπόδοσης στην ελληνική οικογένεια που για πάνω από 3 δεκαετίες τη θεωρεί δικό της μέλος. Θα συνεχίζει να επενδύει στον άνθρωπο με πράξεις αγάπης αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

TAGS: