Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2018 για την Power Health

IMG_2667-02

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά «SALUS INDEX AWARDS 2018» που διοργανώνει ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING. Ένας θεσμός ο οποίος επιβραβεύει την ελληνική επιχειρηματικότητα αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία, στον τομέα της έρευνας, των επενδύσεων και στην αύξηση θέσεων εργασίας.

Η Power Health για 5η συνεχή χρονιά βραβεύτηκε για την οικονομική ευρωστία της, την προσήλωσή της στο όραμά της να φροντίζει την ελληνική οικογένεια με δικά της προϊόντα υγεία και τις αξίες της να παραμένει μία υγιής ελληνική επιχείρηση με συνεχή ανάπτυξη εντός και εκτός Ελλάδας.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Έρση Κλημεντίδου, διευθύντρια του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, στο οποίο οφείλεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Power Health που την έχει καθιερώσει στο ελληνικό φαρμακείο, αλλά και στην αγοραστική συνείδηση των καταναλωτών. Η κα Κλημεντίδου αναφέρθηκε στο τόλμημα της Λιλής Περγαντά, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Power Health, να υποστηρίξει με πάθος τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής και να τα καταστήσει πολύτιμο σύμμαχο υγείας, συμβάλλοντας  παράλληλα στη δημιουργία του κλάδου των Σ.Δ. ο οποίος πλέον αναγνωρίζεται επίσημα από τη φαρμακευτική Αγορά και την Υγεία.

SALUS INDEX PHOTO 2

Η εκπρόσωπος της Power Health εστίασε στους πυλώνες ανάπτυξης της κορυφαίας ελληνικής εναλλακτικής εταιρείας, την καινοτομία, την ποιότητα και την εξωστρέφεια. Το ‘’Φαρμακείο της Φύσης’’ ανταποκρίνεται στης προκλήσεις υιοθετώντας καινοτόμες τεχνολογίες και νέες φαρμακοτεχνικές μορφές. Επενδύει στην ποιότητα η οποία αποτελεί θεμελιώδη αξία σε όλα τα επίπεδα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Γίνεται πρέσβειρα της ελληνικής φύσης μέσα από τα προϊόντα της συμμετέχοντας σε εκθέσεις παγκοσμίου κύρους, κερδίζοντας το σεβασμό και την  εμπιστοσύνη των ξένων αγορών.

Μία συνεχής προσπάθεια των ανθρώπων της που ανταμείβεται με διακρίσεις σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, αποτελώντας την πιο πολυβραβευμένη εταιρεία στο χώρο της.

TAGS: