Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2017 για την Power Health

post lin SALUS 15 11 2017

Σε μία όμορφη εκδήλωση που τιμά την ελληνική επιχειρηματικότητα, την καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης αλλά και εξέλιξης των εταιρειών που μένουν Ελλάδα και στηρίζουν τους ανθρώπους της και την οικονομία της απονεμήθηκαν οι επιχειρηματικές διακρίσεις Salus Index Awards 2017 στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά.

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από τη New Times Publishing  και έχει ως κύριο στόχο την αναγνώριση των επιχειρήσεων που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουν να επενδύουν στην ανάπτυξη.

Η Power Health για μία ακόμα χρονιά βραβεύτηκε ως η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής η οποία παραμένει μία υγιής ελληνική επιχείρηση, σταθερή στις αξίες και το όραμά της να φροντίζει την ελληνική οικογένεια με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Κοσάρης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health.

Ο κος Κοσάρης, εκπροσωπώντας την οικογένεια της  Power Health αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες που αποτελούν και τη στρατηγική της εταιρείας, την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ποιότητα που καθορίζει τα προϊόντα μέχρι τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ελληνικό φαρμακείο.

Επισήμανε τις απεριόριστες δυνατότητες  που αξιοποιεί η εταιρεία μέσα από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης δημιουργώντας καινοτόμες συνθέσεις με τη δύναμη της ελληνικής φύσης, την υιοθέτηση νέων φαρμακοτεχνικών μορφών και τεχνολογιών αιχμής. Υπογράμμισε την επένδυση στην εξωστρέφεια   με το φαρμακείο της φύσης να κατακτά τις ξένες αγορές και τα ελληνικά προϊόντα να γνωρίζουν διεθνή αναγνώριση.

Κλείνοντας, μετέφερε τους χαιρετισμούς της Λιλής Περγαντά, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Power Health, αλλά και εμπνεύστρια ενός οράματος που ξεκίνησε από μία σκέψη, απλή και ανθρώπινη, να προσφέρει τη σοφία και τη δύναμη της φύσης μέσα από προϊόντα υγείας, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό που κάνει εδώ και 33 χρόνια με σεβασμό, συνέπεια και ήθος πρεσβεύοντας έναν εναλλακτικό φυσικό τρόπο ζωής με τελικό αποδέκτη την ελληνική οικογένεια.

TAGS: