Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας Salus Index 2019 για την Power Health

004

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne της Αθήνας διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing  η ετήσια εκδήλωση της Επιχειρηματικής Αριστείας στον Τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Βραβεύτηκαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας και σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις. Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα.

Η Power Health για 6η συνεχή χρονιά βραβεύτηκε για την οικονομική ευρωστία της, την προσήλωσή της στο όραμά της να φροντίζει την ελληνική οικογένεια με δικά της προϊόντα υγεία και τις αξίες της να παραμένει μία υγιής ελληνική επιχείρηση με συνεχή ανάπτυξη εντός και εκτός Ελλάδας.

 To βραβείο παρέλαβε ο κος Ιωάννης Παντελίδης-Περγαντάς, Corporate Business Development της Power Health ο οποίος μαζί με τον κο Θεοδόση-Παντελίδη Περγαντά, New Business Development της εταιρίας, αποτελούν τους διαδόχους και άξιους συνεχιστές του οράματος της κας Λιλής Περγαντά, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά της εταιρίας. Η τελευταία με τη δική της φρέσκια ματιά,την ορμή και το πάθος της, το καινούργιο και το ανατρεπτικό που φέρνουν οι νέοι άνθρωποι προδιαγράφει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον για την εταιρία.

O κος Ιωάννης Παντελίδης- Περγαντάς ευχαρίστησε την οικογένεια της Power Health και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας που δουλεύει με ζήλο για να μπορεί η εταιρία να διακρίνεται και να ξεχωρίζει. Πρόκειται για ένα ομαδικό βραβείο,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξάλλου η ομάδα της Power Health μεγαλώνει και δυναμώνει, έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή γροθιά. Η εταιρία τα δυο τελευταία χρόνια επενδύει αθόρυβα σε καινοτόμες τεχνολογίες και νέες φαρμακοτεχνικές μορφές, σε ανθρώπινο δυναμικό, κάνοντας παράλληλα σωστή οικονομική διαχείριση.

sfragida-salus-2019

TAGS: