Βράβευση της Power Health από τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου

VRAVEYSH PERGANTA 03-2018

Σε μία σεμνή τελετή, όπως αρμόζει στο σε έναν οργανισμό που λειτουργεί με γνώμονα την προσφορά στον άνθρωπο, οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου βράβευσαν άτομα και φορείς που ενισχύουν το έργο τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της έκθεσης Hellas PHARM και με αφορμή τα 20 χρόνια δράσης και προσφοράς της ΜΚΟ Φαρμακοποιοί Του Κόσμου, η οποία αποτελεί ελληνική πρωτοβουλία και ιδρύθηκε στην Αθήνα από μία ομάδα 24 Ελλήνων Φαρμακοποιών, το 1997.

Το βραβείο παρέλαβε η Λιλή Περγαντά, ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health, η ελληνική εναλλακτική εταιρεία που από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της οργάνωσης είναι συνοδοιπόρος της στα πέρατα του κόσμου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και συνέχιση της προσπάθειάς της να προσφέρει πρόσβαση στην υγεία και σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους ανθρώπους, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Λιλή Περγαντά επισήμανε ότι η μέρα και τα βραβεία είναι αφιερωμένα στους Φαρμακοποιούς του Κόσμου και σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν εθελοντικά το έργο τους. Η Power Health κάνει απλά το αυτονόητο, νιώθοντας την ηθική υποχρέωση να στηρίζει οργανώσεις που στόχο έχουν να απαλύνουν το πόνο των συνανθρώπων μας και επισήμανε τη δέσμευσή της να συνεχίσει. Κλείνοντας, συνεχάρη και μετέφερε τις ευχαριστίες της ομάδας της Power Health στα μέλη της οργάνωσης για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν.

20180310_112914 (002)

TAGS: