Η εξέλιξη της επιστήμης επιτάσσει συνεχή ενημέρωση! Στα διαδικτυακά σεμινάρια της Vitamins Academy μπορείτε να παρακολουθήσετε καταξιωμένους ειδικούς υγείας να μιλούν για το ρόλο των συστατικών της διατροφής στην υγεία, αλλά και για τη χρήση τους ως μέσο αντιμετώπισης καθημερινών, ήπιων προβλημάτων. Ανακαλύψτε την επιστήμη πίσω από τα συστατικά των συμπληρωμάτων διατροφής με την εγκυρότητα των συνεργατών της Vitamins Academy!

Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του ιατρού Ορθοπαιδικού Dr. Θεοχαράκη Στυλιανού επάνω στην εφαρμογή των Συμπληρωμάτων Διατροφής με Γλυκοζαμίνη στην Οστεοαρθρίτιδα

Παρακολουθείστε την παρουσίαση του Δρ. Χρήστο Χαραλαμπόπουλο, MD, MSc  Ειδικό Παθολόγο και ενημερωθείτε για τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ φαρμάκων και συστατικών της διατροφής

Παρακολουθείστε πως η διατροφή του σύγχρονου Έλληνα επηρεάζει
τις ανάγκες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Πώς ένα Ελληνικό προϊόν παρουσιάζει θεραπευτικές ιδιότητες για το γαστρεντερικό σύστημα;  Παρακολουθήστε το webinar με την παρουσίαση του ιατρού Γαστρεντερολόγου – Ενδοσκόπου Δ. Μπάκου, και μάθετε τα τελευταία νέα για τις εφαρμογές της Μαστίχας Χίου στην υγεία.

Ποια προβιοτικά είναι τα καλύτερα; Μετράει η ποσότητα ή η ποιότητα; 
Και άλλες απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους στο webinar με θέμα το ρόλο των προβιοτικών στην καθημερινή μας ζωή. Παρακολουθήστε τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην παρουσίαση του ιατρού Γαστρεντερολόγου – Ενδοσκόπου Δ. Μπάκου.