Αυτός ο χειμώνας θα είναι… κλασικά Power Health

Η Power Health, η ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας, που εδώ και 3 δεκαετίες φροντίζει την ελληνική οικογένεια με εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητας ζωής, είναι πανέτοιμη με προτάσεις που θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στη δύσκολη καθημερινότητά μας.

Σε μία 2ήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία τής εταιρείας, έγινε η παρουσίαση των νέων προϊόντων για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα από το Eπιστημονικό τμήμα και το τμήμα Μάρκετινγκ. Η επιστροφή στις ρίζες και σε κλασικές διατροφικές αξίες ήταν το κύριο θέμα της παρουσίασης που αποδεικνύει γιατί η Power Health αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία που από το 1984 προσφέρει προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ CLASSICS C

Με στόχο να ανταποκριθεί στους ρυθμούς τής εποχής που απαιτούν όλο και πιο εξειδικευμένες λύσεις και με εφόδια την πολυετή εμπειρία μας στα συμπληρώματα διατροφής και την τεχνογνωσία, δημιούργησε τη σειρά Classics Platinum Range. Διαχρονικά, γι’ αυτό και κλασικά θρεπτικά συστατικά, οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, αποτελούν τη βάση για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή που αξιοποιούνται με τον πιο ιδανικό τρόπο μέσα από τη σειρά Classics Platinum Range. Η νέα σειρά προϊόντων που δημιούργησε η Power Health και αποτελεί μία εξειδικευμένη πρόταση που προσφέρει όλα τα οφέλη τους μέσα από φυσικά συμπληρώματα διατροφής υψηλής θρεπτικής αξίας.

5 POWER FOODS

Η επιτυχημένη σειρά Power Foods που περιλαμβάνει το Ιπποφαές, το καθημερινό πολυτονωτικό, τα αναβράζοντα δισκία με Μαστίχα Χίου για τις στομαχικές διαταραχές, και το Ρόδι για την καλή υγεία της καρδιάς, εμπλουτίστηκε από δύο ακόμα… δυναμοτροφές,. Το Cranberry, η φυσική λύση για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα και το Βασιλικό Πολτό για τόνωση… βασιλικών προδιαγραφών.

mens-XΤο Mens-Χ Complex, η γνωστή λεμονάδα, που συμβάλλει στη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, υπόσχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις ερωτικές επιδώσεις. Η νέα μορφή του σε αναβράζοντα δισκία που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότηα, η μειωμένη του τιμή και η προσφορά με 30% επιπλέον προϊόν θα… ξεσηκώσουν το ανδρικό καταναλωτικό κοινό.

 

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα στρατηγική επικοινωνίας τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στο χώρο του ελληνικού φαρμακείου που αποτελεί το μοναδικό σημείο πώλησης των προϊόντων. Μία αρχή στην οποία η Power Health μένει σταθερή και αμετακίνητη.

 

DSC01471

Σύσσωμη όλη η εταιρεία χειροκρότησε δύο ακόμα βραβεία που επιβραβεύουν την ελληνική εταιρία που τιμά το ελληνικό επιχειρείν. Η Power Health επιλέχθηκε για 3η συνεχή χρονιά από την επιτροπή του μεγαλύτερου επιχειρηματικού θεσμού της Ευρώπης, τα European Business Awards, ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης ξεπερνώντας χιλιάδες άλλες εταιρείες. Αυτή τη φορά η Power Health αναδείχθηκε “National Champion” ισχυροποιώντας για μια ακόμη φορά τη θέση της στην ελίτ των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

 Παράλληλα, ο κορυφαίος θεσμός της STAT BANK, Diamonds of the Greek Economy, ξεχώρισε την Power Health ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και την τίμησε με το Βραβείο “Most Admired Company” για τα εξαιρετικά της οικονομικά νούμερα, την εξωστρέφεια της και την ανθρώπινη πλευρά της.

TAGS: