Έτοιμο το… χειμωνιάτικο φαρμακείο της φύσης από την Power Health για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα!

WINTER-INTERNET-2014

WINTER-INTERNET-2014
Ο Χειμώνας απαιτεί… γερή προετοιμασία. Γι’ αυτό ‘’εξοπλίστε’’ το φαρμακείο του σπιτιού σας με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Η Power Health είναι πανέτοιμη να σας εφοδιάσει με τα απαραίτητα για να προλάβετε αλλά και να αντιμετωπίσετε τον… επερχόμενο Χειμώνα, και όχι μόνο.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 22 Αυγούστου στα γραφεία της εταιρείας έγινε η επίσημη παρουσίαση των νέων προϊόντων.  Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης παρουσίασε αναλυτικά τις συνθέσεις των νέων προϊόντων και το τμήμα Μάρκετινγκ εστίασε σε προτάσεις και ενέργειες προώθησής τους above και below the line.

H Power Health διευρύνει τη γκάμα της επιτυχημένης σειράς Power Foods με δύο ακόμα δυναμοτροφές, την Αγκινάρα, για την υγεία και την προστασία τους ήπατος, και το Μουρουνέλαιο, που μαζί με το Ρόδι, το Ιπποφαές, τη Μαστίχα, το Βασιλικό Πολτό και το Κράνμπερι, γίνονται… 7 τα ‘’θαύματα’’ της φύσης.

classic_slide

Σε πορεία… ανάπτυξης και η σειρά Classics Platinum Range που εμπλουτίζεται με το Μemo+  για τη μνήμη και τη συγκέντρωση και την… προηγμένη Βιταμίνη Ester-C® 500mg. Τα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας συμπληρώματα διατροφής που αποτελούν, πλέον, την πλατινένια επιλογή για την ελληνική οικογένεια.

Η μεγάλη οικογένεια των αναβραζόντων που έχει κατακτήσει τους καταναλωτές μεγαλώνει με δύο ακόμα μέλη που ανατρέπουν το σκηνικό… της γεύσης με δύο μοναδικές συνθέσεις, το Fe+C, σίδηρος και βιταμίνη C και το Ca+D3 ασβέστιο και βιταμίνη D3.  Δύο αναβράζοντα που θα κερδίσουν την 1η θέση στην επιλογή σας.

Όσον αφορά στο δίδυμο της ταλαιπωρίας, βήχας-κρυολόγημα, η Power Health δημιούργησε δύο εξαιρετικά σιρόπια με γνήσιο μέλι και θεραπευτικά βότανα, το Herbomel Adults για μεγάλους και το Hermobel Kids για παιδιά.

Το χειμωνιάτικο φαρμακείο της φύσης περιέχει και τις Vita C Caramels με γεύση ζουμερού μανταρινιού που θα τις έχετε πάντα μαζί σας προσφέροντάς σας άμυνα και ενέργεια κάθε φορά που το έχετε ανάγκη.

dynamotrofes_slide2

Ανακούφιση από τα αρνητικά συναισθήματα που προκαλεί η καθημερινότητα και το άγχος προσφέρουν οι αυθεντικές παστίλιες Bach Rescue Pastilles που βασίζονται στα ανθοϊάματα που δημιούργησε ο Dr. Ε. Bach.

Η Power Health σας προτείνει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για να προλάβετε ή να αντιμετωπίσετε… οικογενειακώς γρίπη, ιώσεις και κρυολογήματα. Εξοπλίστε το φαρμακείο του σπιτιού σας με τα δώρα της φύσης και πάντα με την ποιότητα της Power Health.

TAGS: