ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Η γυναικεία φύση είναι αληθινά Δυνατή!

Η κα Λιλή Περγαντά, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Power Health, γιόρτασε μαζί με τη Δυνατή Γυναικεία Ομάδα της εταιρείας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο νέο ανακαινισμένο χώρο.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου και μας υπενθυμίζει τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες.

Οι γυναίκες κατάφεραν να μετατρέψουν την έντονη αμφισβήτηση σε δύναμη, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο έχουν την ικανότητα να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον εργασιακό βίο, αλλά μπορούν και να διαπρέψουν σε αυτόν, κατακτώντας ηγετικές θέσεις στον επιχειρηματικό κλάδο, ένα κατεξοχήν «ανδροκρατούμενο» κάστρο.

Ζωντανό παράδειγμα είναι και η πορεία της κας Λιλής Περγαντά, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Power Health. Μέσα σε έναν κυκεώνα αμφισβήτησης και μεγάλων δυσκολιών, κατάφερε μένοντας ακλόνητη στις αξίες και το όραμα της, να ανοίξει έναν νέο δρόμο στο χώρο του ελληνικού φαρμακείου, προσφέροντας απλόχερα όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης μέσα από καινοτόμα και ασφαλή προϊόντα υγείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM