Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ταξίδι ξεκινάει το 1984…

Ξεκινήσαμε το 1984 και καταφέραμε ενάντια σε όλες τις δυσκολίες και αμφισβητήσεις να γίνουμε η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τη δύναμη της φύσης μέσα από προϊόντα που σχεδιάζουν Έλληνες επιστήμονες του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, αποκλειστικά από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων. Δημιουργούμε καινοτόμες φόρμουλες για την πρόληψη και αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων υγείας.

 

 

Πράσινη εταιρεία με ελληνικό DNA

Είμαστε μια 100% ελληνική εταιρεία που σεβόμενη απόλυτα το περιβάλλον παρέχουμε πρωτοποριακές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Στόχος μας να καλυφθούν απόλυτα οι καθημερινές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, χαρίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Από το 1984… μέχρι σήμερα

Ξεκινήσαμε το 1984, απαντώντας στην πρόκληση να γίνουμε η πρώτη Ελληνική εταιρεία στον χώρο των εναλλακτικών προϊόντων για την υγεία. Μιλήσαμε για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, ανθοϊάματα Bach, προσφέροντας ένα φυσικό, καλύτερο τρόπο ζωής,  και φέραμε το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού.

Από τότε μέχρι σήμερα είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας με ποιοτικές, ασφαλείς, αποτελεσματικές λύσεις υγείας, τόνωσης και ομορφιάς για να απολαμβάνετε την κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια και δύναμη!