Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η απόκτηση πιστοποιήσεων αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας και αποτελεί κίνητρο και δέσμευσή μας να επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων μας και των δραστηριοτήτων μας σε όλους εσάς που μας δείχνετε εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, αναδεικνύεται ξανά «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021» (Diamond of the Greek Economy 2021) κατακτώντας την 1η  θέση στη λίστα των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2021» του Εκδοτικού Οργανισμού New Times Publishing, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 στο Κτήμα «Γαλάζιο», στο Ελληνικό.

Η Power Health, αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως, παρά τον έντονο ανταγωνισμό, έχει τη δύναμη να ανταπεξέρχεται πλήρως και να αποκτά ολοένα και πιο ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλαμβάνοντας μεγάλα μερίδια αγοράς.

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health διακρίθηκε ως «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο House 124 στο Χαλάνδρι, καθώς τα προϊόντα της κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βραβεία που αφορούν την καινοτομία, την ασφάλεια και την ποιότητα της σύνθεσής τους.

Σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης, η Power Health αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως παραμένοντας πιστή στο τρίπτυχο Καινοτομία-Ασφάλεια-Ποιότητα έχει κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την παρουσία της στον φαρμακευτικό κλάδο, αλλά και ευρύτερα στον επιχειρηματικό χώρο.

Αποστολή της από τη στιγμή της ίδρυσής της το 1984 ήταν και παραμένει η προσφορά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υγείας από το φαρμακείο της φύσης. Η Power Health επενδύει στην ποιότητα, από την επιλογή πρώτων υλών μέχρι όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας, με σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε όλους εκείνους που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Το Βραβείο «Bronze A Design Award» στην κατηγορία «Packaging Design Award» απέσπασαν οι συσκευασίες των φυσικών καλλυντικών Inalia της Pοwer of Nature για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους στα Διεθνή Βραβεία Σχεδιασμού «Α Design Award & Competition».

Η αλληλεπίδραση Φύσης και Επιστήμης αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της καινοτόμου συσκευασίας των προϊόντων Inalia η οποία κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό για τη μοναδική καλαισθησία, αλλά και πρακτικότητά της.

Χάρη στον ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχεδιασμό της συσκευασίας επιτυγχάνεται η σωστή δοσολογία, αλλά και η σωστή διατήρηση της σύνθεσης του προϊόντος, κερδίζοντας το στοίχημα αισθητικής και χρηστικότητας.

Η Power Health κατάφερε για άλλη μία φορά να ξεχωρίσει στο φαρμακευτικό κλάδο, καθώς έλαβε τριπλή βράβευση στην τελετή απονομής του θεσμού «Best in Pharmacy Awards 2020», που διοργάνωσαν ο Φαρμακευτικός Κόσμος και η Boussias Communications και έλαβε μέρος την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7.30 μ.μ., στο κτήμα Five Elements στη Βαρυμπόμπη.

Το τμήμα Πωλήσεων και το τμήμα Marketing της εταιρείας συμμετείχαν στον αναγνωρισμένο θεσμό που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο δίνοντας ποιοτικό κίνητρο στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις να εξελιχθούν. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, η εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Power Health διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Βραβείο PLATINUM: «Best in Marketing»
  • Βραβείο GOLD: «Κορυφαίο Λανσάρισμα»
  • Βραβείο SILVER: «Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων στο Φαρμακείο»

Τις  τιμητικές διακρίσεις  παρέλαβαν ο New Business Development Manager της εταιρείας, κος Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς και ο Marketing Manager, κος Σωτήρης Ταβουλάρης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκλεκτών επιχειρηματιών, μελών κριτικής επιτροπής, καθώς επίσης και εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Η Power Health θα συνεχίσει να θέτει και να πετυχαίνει υψηλούς στόχους αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν το όραμα συναντά τη σκληρή δουλειά και το ήθος, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Για ακόμη μία φορά η Power Health κατέκτησε μια σημαντική διάκριση στα ετήσια βραβεία “Salus & The Kind Hearts Awards 2020” που διοργανώθηκαν από την New Times.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, στο εστιατόριο  «Ορίζοντες» του Λυκαβηττού υπό αυστηρές προδιαγραφές προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβε η Scientific Affairs Manager, κα Πηγή Αθανασίου.

Power Health έχει αποδείξει με έργα την ισχυρή και αδιαμφισβήτητη παρουσία της στον φαρμακευτικό κλάδο. Πιστή στο όραμά της εδώ και 36 χρόνια συνεχίζει την ανοδική πορεία της επενδύοντας πάντα σε τρεις πυλώνες: ποιότητα-καινοτομία-εξωστρέφεια.

Έχοντας κατακτήσει επάξια την κορυφή στο χώρο των φυσικών προϊόντων υγείας, η Power Health συνεχίζει να εξελίσσεται μετατρέποντας κάθε κρίση σε ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που τιμά την ελληνική επιχειρηματικότητα, την καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης αλλά και εξέλιξης των εταιρειών που μένουν Ελλάδα και στηρίζουν τους ανθρώπους της και την οικονομία της απονεμήθηκαν οι επιχειρηματικές διακρίσεις Salus Index Awards 2017 στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά.

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από τη New Times Publishing  και έχει ως κύριο στόχο την αναγνώριση των επιχειρήσεων που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουν να επενδύουν στην ανάπτυξη.

Η Power Health για μία ακόμα χρονιά βραβεύτηκε ως η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής η οποία παραμένει μία υγιής ελληνική επιχείρηση, σταθερή στις αξίες και το όραμά της να φροντίζει την ελληνική οικογένεια με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Κοσάρης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health.

Ο κος Κοσάρης, εκπροσωπώντας την οικογένεια της  Power Health αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες που αποτελούν και τη στρατηγική της εταιρείας, την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ποιότητα που καθορίζει τα προϊόντα μέχρι τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ελληνικό φαρμακείο.

Επισήμανε τις απεριόριστες δυνατότητες  που αξιοποιεί η εταιρεία μέσα από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης δημιουργώντας καινοτόμες συνθέσεις με τη δύναμη της ελληνικής φύσης, την υιοθέτηση νέων φαρμακοτεχνικών μορφών και τεχνολογιών αιχμής. Υπογράμμισε την επένδυση στην εξωστρέφεια   με το φαρμακείο της φύσης να κατακτά τις ξένες αγορές και τα ελληνικά προϊόντα να γνωρίζουν διεθνή αναγνώριση.

Κλείνοντας, μετέφερε τους χαιρετισμούς της Λιλής Περγαντά, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Power Health, αλλά και εμπνεύστρια ενός οράματος που ξεκίνησε από μία σκέψη, απλή και ανθρώπινη, να προσφέρει τη σοφία και τη δύναμη της φύσης μέσα από προϊόντα υγείας, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό που κάνει εδώ και 33 χρόνια με σεβασμό, συνέπεια και ήθος πρεσβεύοντας έναν εναλλακτικό φυσικό τρόπο ζωής με τελικό αποδέκτη την ελληνική οικογένεια.

Ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές  δυναμικής επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας έστειλαν οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή εξαιρετική εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017.  Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens με τη συμμετοχή περίπου 500 εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας βραβεύτηκαν και  τιμήθηκαν οι  επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες).  Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, που έγινε  υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ  και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας  απένειμε βραβεία και διακρίσεις  σε εκπροσώπους εταιρειών που ήλθαν από όλες τις περιοχές της χώρας.

Η Power Health, πιστή στο όραμα της και δίπλα στο πλευρό των συνεργατών της και της ελληνικής οικογένειας, βραβεύεται ως Διαμάντι για 4η συνεχή χρονιά.

Η Power Health συνεχίζει να κρατάει τη… διαμαντένια λάμψη της μέσα στο σκοτεινό  και αβέβαιο τοπίο μίας οικονομίας που συνεχίζει να δοκιμάζεται και την ελληνική επιχειρηματικότητα να μετράει όλο και περισσότερες απώλειες.  Σε μία εποχή που τίποτα δε θεωρείται δεδομένο και όλα είναι ρευστά και αόριστα, για 4η συνεχή χρονιά η 1η ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας δίνει το παρών στη βράβευση που διοργανώνει ο ετήσιος θερμός της Stat Bank, επιβραβεύοντας τις οικονομικά υγιέστερες και αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες.

Στην όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στο ξενοδοχείο ‘’Μεγάλη Βρετάνια’’, παρευρέθηκαν προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου, στελέχη εταιρειών, ξένοι πρεσβευτές, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών, φορείς οικονομικών υπουργείων, οργανισμών  και του  δημοσίου.

Η ανακήρυξη της Power Health ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας’’ αποδεικνύει τη συνεχή προσπάθειά της όχι μόνο να παραμένει οικονομικά υγιής διατηρώντας τις θέσεις των εργαζομένων και την ηγετική της θέση στο χώρο των Σ.Δ., αλλά και την προσήλωσή της στους στόχους της για ανάπτυξη, εξωστρέφεια, και κυρίως να αποτελεί την πρώτη επιλογή της ελληνικής οικογένειας και του ελληνικού φαρμακείου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Power Health κος Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος επισήμανε τη σεμνή αλλά ανοδική πορεία της Power Health η οποία δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αντίθετα  συνεχίζει να διαχειρίζεται δημιουργικά τους πόρους της, αυξάνει τους κωδικούς της ανανεώνοντας με όλο και πιο εξειδικευμένες συνθέσεις τη γκάμα της, εφαρμόζει στα προϊόντα της τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, επενδύει στους ανθρώπους της, στην αναβάθμιση υπηρεσιών της,  και βέβαια στη δυναμική του ελληνικού φαρμακείου αποτελώντας από κοινού σύμμαχο της ελληνικής οικογένειας στη δύσκολη καθημερινότητα που καλείται να ανταπεξέλθει.

Παράλληλα, επισήμανε την αναγκαιότητα ενθάρρυνσης και στήριξης του ελληνικού επιχειρείν με κίνητρα που θα συμβάλλουν στην επιβίωση των εταιρειών, θα φέρουν πιο γρήγορα την ανάπτυξη και θα συνεισφέρουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Κλείνοντας ο κος Κοσάρης αναφέρθηκε στο μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνουν οι εταιρείες που βραβεύτηκαν και δεσμεύτηκε, εκπροσωπώντας, την πρόεδρο και δ/νουσα σύμβουλο, αλλά και την οικογένεια της Power Health ότι θα παραμείνει μία ελληνική εταιρεία που θα συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια μία καλύτερη ποιότητα ζωής με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης.

«Η Γνώση είναι Δύναμη». Αυτή είναι η φιλοσοφία της Power Health, της πρώτης ελληνικής εταιρείας φυσικών προϊόντων υγείας, η οποία αποτυπώνεται σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο και εκπροσωπείται επάξια μέσα από τη Vitamins Academy, την πρώτη Ακαδημία βιταμινών στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοβουλία της Power Health, η οποία αποτελεί μία ακόμα πρωτοπορία της, έχει σαν στόχο να δημιουργεί συνειδητοποιημένους καταναλωτές και ενημερωμένους φαρμακοποιούς βραβεύτηκε στο πλαίσιο του θεσμού ‘’Corporate Affairs Excellence Awards’’, η οποία εντάσσεται στις δράσεις του TEYΠ (Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων) της ΕΕΔΕ. Στόχος είναι η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση επιχειρηματιών, εταιρειών, ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και φοιτητών σε θέματα που αφορούν στην παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών, εργαλείων και μεθοδολογιών μέσα από μία πιο  τεχνοκρατική προσέγγιση, προς όφελος όλου του φάσματος του κοινωνικού συνόλου.

Η Power Health διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Εταιρία και Συμμέτοχοι» για τη δημιουργία της VITAMINS ACADEMY, η οποία  αναφέρεται στο τρόπο που τα πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαλεία που  χρησιμοποιεί η ενέργεια αγγίζουν ένα σύνολο κοινωνικών εταίρων όπως οι καταναλωτές, οι φαρμακοποιοί, φορείς υγείας, ακόμη και τους ίδιους τους εργαζόμενους στην Power Health.

Μέσα στο 2015 εκπαιδεύτηκαν περισσότεροι από 400 φαρμακοποιοί και συνεργάτες, 9.000 καταναλωτές έλαβαν τη δική τους εξατομικευμένη συμβουλή, περισσότερα από 7.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων κατέβασαν την εφαρμογή και περισσότερα από 30.000 άτομα επισκέπτονται την ανανεωμένη σελίδα του Vitamins Academy.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό και εμπορικό περιβάλλον με τις πιέσεις εξωγενών παραγόντων να αποτελούν μία διαρκή πρόκληση για τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο ρόλος του Ανθρώπινου Δυναμικού αποδεικνύεται  καταλυτικός ώστε να μπορεί κάθε επιχείρηση να αξιοποιεί τις βασικές ικανότητές της και τα στοιχεία επιτυχημένης λειτουργίας της που τη διαφοροποιούν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Power Health Hellas, η πιο επιτυχημένη εμπορικά επιχείρηση στην Ελλάδα στον κλάδο των Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής, βραβεύτηκε για τις πρακτικές Στελέχωσης, Ένταξης και Ενσωμάτωσης Ανθρώπινου Δυναμικού της, τα πιο καθοριστικά στάδια αξιοποίησης του εργαζόμενου, κατακτώντας την πρώτη θέση (χρυσή διάκριση) στο πλαίσιο του θεσμού των HR Excellence Awards.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε  συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Με τη διάκριση αυτή, η Power Health γίνεται η πρώτη επιχείρηση στον κλάδο των Φυσικών Συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που βραβεύεται και σε επίπεδο πρακτικών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, αντανακλώντας την πρωτοπορία της εταιρείας και σε συστήματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και τη φιλοσοφία της  κας Λιλής Περγαντά, πρόεδρο και δ/νουσα σύμβουλο της πρώτης ελληνικής εναλλακτικής εταιρείας φυσικών προϊόντων υγείας,  για  συνεχή ανάπτυξη και επένδυση στους εργαζόμενους της εταιρείας, το πιο σημαντικό κεφάλαιο της Power Health.

Ελπιδοφόρο μήνυμα στέλνει η ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία εξακολουθεί να λάμπει δια της παρουσίας της σε μία εποχή που η ελληνική οικονομία δοκιμάζεται καθημερινά. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» η Power Health βραβεύτηκε για 3η συνεχή χρονιά από την ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική στήριξη του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού STAT BANK, ως Diamond of the Greek Economy 2015- ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2015’’.

Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει τις πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Η Power Health αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας που διακρίνεται στον τομέα αυτό, αποδεικνύοντας ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται αντιμετωπίζοντας την κρίση ως εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου.

Με συνετή διαχείριση των πόρων της, στρατηγική που εστιάζει στη δημιουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα, την έρευνα και την πρωτοπορία και με ήθος απέναντι στην ελληνική οικογένεια και το ελληνικό φαρμακείο, η Power Health αποτελεί μία δυναμική εταιρεία με αρχές. Επενδύει στους ανθρώπους της, δημιουργεί υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας προϊόντα, κατακτά ξένες αγορές.

Το βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health κος Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, την προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων να επιβιώσουν μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον.

Ενώ επισήμανε ως μονόδρομο εξέλιξης και αντίδρασης στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, την αναγκαιότητα διαφοροποίησης και επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Τέλος, μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της Power Health κας Λιλής Περγαντά και την υπόσχεση και δέσμευση των ανθρώπων της ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας.

Με μία ακόμα διάκριση τιμήθηκε η Power Health από τον ετήσιο παγκόσμιο επιχειρηματικό θεσμό Global Trade Leaders Club, ο οποίος εδρεύει στη Μαδρίτη της Ισπανίας συγκεντρώνοντας περισσότερα από 7500 μέλη, κορυφαίες επιχειρήσεις από 95 χώρες. Η Power Health είναι η πρώτη ελληνική εναλλακτική εταιρεία που τιμήθηκε με το Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Ποιότητας.

Η Global Trade Leaders Club επιβράβευσε την Power Health για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την επιχειρηματική της φιλοσοφία και εξέλιξη μέσα από μία πορεία που χαρακτηρίζεται από την πρωτοπορία, τη δημιουργία και την ανταπόκρισή της στις προκλήσεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

Σε μία όμορφη εκδήλωση οι 25 κορυφαίες εταιρίες υγείας της χώρας έδωσαν δυναμικό παρόν, τόνισαν το ρόλο του κράτους ως ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξή τους και έδωσαν μία ηχηρή απάντηση σε όσους, εντός και εκτός συνόρων, αμφισβητούν τις προοπτικές εξέλιξης και αναγνώρισής του. Η επιχειρηματικότητα, η εξωστρέφεια, η κερδοφορία, η διαρκής ανάπτυξη και η αντοχή στην συνεχιζόμενη ύφεση, επιβραβεύθηκαν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, με τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Υγείας «Salus Index 2015» στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Active Business – Stat Bank.

Για 2η συνεχή χρονιά η Power Health αποτέλεσε μια εκ των 25 κορυφαίων εταιριών Υγείας στην Ελλάδα και κορυφαία στον κλάδο των Συμπληρωμάτων Διατροφής από τον οποίο παρέμεινε η μοναδική εταιρία που βραβεύτηκε. Ο Γιάννης Κοκοσιούλης, Διευθυντής Επικοινωνίας, παρέλαβε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας ‘’Salus Index 2015’’. Αναφέρθηκε στην προκατάληψη που συνάντησε η Power Health μιλώντας πρώτη για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, φυτοθεραπευτικά και ομοιοπαθητικά σκευάσματα, αλλά και στο πείσμα των ανθρώπων που πίστεψαν σ’ ένα όραμα που έμοιαζε άπιαστο όνειρο, το οποίο σήμερα αποτελεί μία πραγματικότητα 100 εκατομμυρίων Ευρώ, και έναν κλάδο με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ένα όραμα που μέσα του έκλεινε φροντίδα και αγάπη για τους ανθρώπους με στόχο προσφέρει το ‘’φαρμακείο της φύσης’’ μέσα από τα εναλλακτικά προϊόντα. Μέσα από μια πορεία 30 χρόνων, που στην αρχή πολλοί αμφισβήτησαν και με το χρόνο περισσότεροι ακολούθησαν, η οποία διέπεται από τόλμη, σεβασμό, εντιμότητα και συνέπεια, η Power Health αποτελεί μία ελληνική δύναμη, και ένας αναμφισβήτητος σύμμαχος της Υγείας που φροντίζει πάντα την ελληνική οικογένεια με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Και έτσι θα συνεχίσει…

Με τη χαρά και την ικανοποίηση του πρωτοπόρου στο χώρο των εναλλακτικών προϊόντων η POWER HEALTH HELLAS πέτυχε την πιστοποίησή της σύμφωνα με το Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001 : 2000 από την TUV Austria Hellas.

Επίσης, πληροί όλες τις απαιτήσεις της υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348 (ΦΕΚ Β’/16-01-2004) όπως διαπιστώνεται από τον φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS και αφορά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της γκάμας των προϊόντων της.

Η παραπάνω πιστοποίηση αφορά στη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών, που η εταιρία μας προσφέρει στο χώρο των εναλλακτικών προϊόντων για την υγεία, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από το συνεχή έλεγχο και την τεκμηρίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για το σκοπό αυτό.

Το πιστοποιητικό αντανακλά το σταθερό προσανατολισμό μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, την προσπάθειά μας για τη συνεχή βελτίωση και τον έλεγχο των διεργασιών που σχετίζονται με τη διασφάλιση της ποιότητας, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.

H Power Health η πρώτη ελληνική εταιρεία στα εναλλακτικά προϊόντα υγείας αποτελεί πλέον μέλος τής Επιχειρηματικής Κοινότητας “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”, όπως  την ορίζει η ICAP. Η Power Health εντάχθηκε στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”,  ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι ‘’Strongest Companies in Greece’’ είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP GROUP.

Η ICAP GROUP αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδας ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως «Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων». Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα ‘’Strongest Companies in Greece’’ έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η αναγνώριση αυτή αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της Power Health να είναι συνεπής απέναντι στους πελάτες και τους προμηθευτές της όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια ελληνική αξιόπιστη εταιρεία.

Η επιτροπή του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού επιχειρηματικού θεσμού ΕΒΑ, European Business Awards επέλεξε την Power Health ως μία από ισχυρότερες εταιρείες με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

H Power Health ξεχώρισε και διακρίθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες ευρωπαϊκές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων μερικών εκατοντάδων ελληνικών. Ανήκει πλέον στην ελίτ των 400 ισχυρότερων ευρωπαϊκών εταιρειών και των 10 ελληνικών ανταμείβοντας την πίστη της στις αρχές της και το όραμά της.

Σε μία λαμπρή τελετή που οργανώθηκε από την Ernst & Young Ελλάδος στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου η βράβευση των νικητών που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Η κ. Λιλή Περγαντά ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health τιμήθηκε με το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας» για το 2011.

Η διάκριση αυτή ήρθε μετά από 30 χρόνιας σκληρής δουλειάς, και μίας σεμνής, επιτυχημένης πορείας με οδηγό το όραμά της να προσφέρει εναλλακτικά προϊόντα υγείας, από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς, και στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού.

Η πίστη της στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και η προσπάθεια όλων των ανθρώπων της Power Health, να προσφέρουν ποιοτικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις μέσα από εναλλακτικά προϊόντα υγείας, τόνωσης, ομορφιάς αναγνωρίστηκε και ανταμείφθηκε με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο. Η Ernst & Young αποτελεί έναν ισχυρό θεσμό παγκόσμιας εμβέλειας ο οποίος διεξάγεται ετήσια, σε περίπου πενήντα χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Η Power Health, η κορυφαία Ελληνική Εταιρία Φυσικών Προϊόντων Υγείας, ανακηρύχτηκε για 3η συνεχή χρονιά από την επιτροπή του μεγαλύτερου επιχειρηματικού θεσμού της Ευρώπης, τα European Business Awards, ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης ξεπερνώντας χιλιάδες άλλες και σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του Ελληνικού επιχειρείν.

Αυτή τη φορά η Power Health αναδείχθηκε ως “National Champion” και ανήκει για μια ακόμη φορά στην ελίτ των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Η έμφαση στον άνθρωπο, η προσήλωση στην ποιότητα, τα υγιή οικονομικά στοιχεία και η ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγιση αποτέλεσαν σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση.

Η Power Health, η κορυφαία Ελληνική Εταιρία Φυσικών Προϊόντων Υγείας ανακηρύχτηκε Ruban d’ Honneur από τα European Business Awards, το μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό τής Ευρώπης.

Μία μεγάλη διάκριση που εντάσσει την Power Health στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και την καθιστά ως τη μοναδική ελληνική εταιρεία που βραβεύεται για την πελατοκεντρική της προσέγγιση, την έμφαση στην πολυδιάστατη εξυπηρέτηση των πελατών της και τις αξίες που διέπουν μία πορεία 30 χρόνων. Η Power Health για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι η Ελλάδα αποτελεί επιχειρηματική δύναμη με εξέλιξη και υψηλές προσδοκίες.

Η Power Health, η κορυφαία Ελληνική Εταιρία Φυσικών Προϊόντων Υγείας ανακηρύχτηκε Ruban d’ Honneur από τα European Business Awards, το μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό τής Ευρώπης.

Μία μεγάλη διάκριση που εντάσσει την Power Health στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και την καθιστά ως τη μοναδική ελληνική εταιρεία που βραβεύεται για την πελατοκεντρική της προσέγγιση, την έμφαση στην πολυδιάστατη εξυπηρέτηση των πελατών της και τις αξίες που διέπουν μία πορεία 30 χρόνων. Η Power Health για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι η Ελλάδα αποτελεί επιχειρηματική δύναμη με εξέλιξη και υψηλές προσδοκίες.

Σε μία όμορφη εκδήλωση το ελληνικό επιχειρείν έδωσε το δυναμικό παρόν, τόνισε το ρόλο του κράτους ως ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξή του και έδωσε μία ηχηρή απάντηση σε όσους, εντός και εκτός συνόρων, αμφισβητούν τις προοπτικές εξέλιξης και αναγνώρισής του.

Η επιχειρηματικότητα, η εξωστρέφεια, η κερδοφορία, η διαρκής ανάπτυξη και η αντοχή στην συνεχιζόμενη ύφεση, επιβραβεύθηκαν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Park, με τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2014» στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Active Business – Stat Bank.

Η Λιλή Περγαντά, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της 1ης ελληνικής εναλλακτικής εταιρεία παρέλαβε από τον κορυφαίο επιχειρηματικό θεσμό της StatBank το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας ‘’Salus Index 2014’’. Το βραβείο, όπως είπε, είναι ένα διπλό βραβείο, τόσο για την ίδια προσωπικά, όσο και για τους ανθρώπους της Power Health, αλλά κυρίως ένα σημαντικό βραβείο για τα Συμπληρώματα Διατροφής.

Η Λιλή Περγαντά τόνισε πώς επιτέλους τα Συμπληρώματα Διατροφής αναγνωρίζονται σαν ένας ξεχωριστός και πολύ σημαντικός κλάδος της φαρμακευτικής αγοράς και της Υγείας, και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση και το λόγο που κάνει τόσο εκείνη, όσο και την οικογένεια της Power Health, να νιώθουν περήφανοι.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, αλλά και καυστική, όσον αφορά στο ξεκίνημά της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τόνισε την άγνοια τόσο της πολιτείας, όσο και την έλλειψη γνώσης και εκπαίδευσης φαρμακοποιών και καταναλωτών απέναντι στα εναλλακτικά προϊόντα. Αναφέρθηκε στην προκατάληψη που συνάντησε η Power Health μιλώντας πρώτη για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, φυτοθεραπευτικά και ομοιοπαθητικά σκευάσματα, αλλά και στο πείσμα της ίδιας και των ανθρώπων που πίστεψαν σ’ ένα όραμα που έμοιαζε άπιαστο όνειρο, το οποίο σήμερα αποτελεί μία πραγματικότητα… 80 εκατομμυρίων Ευρώ, και έναν κλάδο με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ένα όραμα που μέσα του έκλεινε φροντίδα και αγάπη για τους ανθρώπους με στόχο προσφέρει το ‘’φαρμακείο της φύσης’’ μέσα από τα εναλλακτικά προϊόντα. Μέσα από μια πορεία 30 χρόνων, που στην αρχή πολλοί αμφισβήτησαν και με το χρόνο περισσότεροι ακολούθησαν, η οποία διέπεται από τόλμη, σεβασμό, εντιμότητα και συνέπεια, η Power Health αποτελεί μία ελληνική δύναμη, και ένας αναμφισβήτητος σύμμαχος της Υγείας που φροντίζει πάντα την ελληνική οικογένεια με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Και έτσι θα συνεχίσει…

Μετά από μια αδιάκοπη πορεία 30 χρόνων, η Power Health ανήκει πλέον στα Διαμάντια του Ελληνικού επιχειρείν. Ο κορυφαίος θεσμός της STAT BANK, Diamonds of the Greek Economy, ξεχώρισε την Power Health ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel της απονέμει το Βραβείο “Most Admired Company”. Τα εξαιρετικά της οικονομικά νούμερα, η εξωστρέφεια της και η ανθρώπινη πλευρά της ήταν τα κριτήρια που έκαναν την Power Health να ξεχωρίσει.