• 1984
 • 1989
 • 1999
 • 2009
 • 2019
 • ΣΗΜΕΡΑ

Ένα όραμα γεννιέται

Το ταξίδι της Power Health ξεκινάει από ένα μικρό κορίτσι στη δεκαετία του 1970 σε ένα γραφικό χωριό της Βοιωτίας όπου δένεται με τη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της. Όνειρό της μια ζωή με υγεία, τόνωση και ομορφιά από τους μοναδικούς καρπούς της φύσης. Το 1984 το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Η Λιλή Περγαντά, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, ξεκινάει ένα δύσκολο και αδιανόητο ταξίδι έως τότε.

Κάθε αρχή και δύσκολη

Η Power Health ξεκινά το ταξίδι της ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού. Είναι η εταιρεία που μιλάει για πρώτη φορά για άγνωστες έννοιες έως τότε, όπως φυσικά προϊόντα υγείας, συμπληρώματα διατροφής, φυτοθεραπεία και ομοιοπαθητική.

Η πρώτη πενταετία της Power health χαρακτηρίζεται από έντονη αμφισβήτηση και περιφρόνηση. Η κα Λιλή Περγαντά όμως παραμένει ακλόνητη στο όραμά της και διαβλέπει στην πρώτη συνέντευξή της στον τύπο ότι «Το μέλλον ανήκει στις φυσικές τροφές».

Ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά φαρμακεία. Το όνομά του είναι Slimmer και φυσικά φέρει τη σφραγίδα της Power Health, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στα αδυνατιστικά συμπληρώματα.

Η Δεκαετία της Εκπαίδευσης

Τα πρώτα σεμινάρια σε φαρμακοποιούς πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Ο στόχος είναι διπλός, και έτσι τόσο οι Έλληνες φαρμακοποιοί όσο και οι καταναλωτές αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την αξία των συμπληρωμάτων διατροφής στην υγεία του ανθρώπου.

Οι πρώτες άδειες για τα συμπληρώματα διατροφής εκδίδονται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και η Power Health πρωτοστατεί μένοντας πιστή στις αξίες της.

Η Power Health συνεχίζει να δείχνει από την πρώτη στιγμή το ανθρώπινο πρόσωπό της ξεδιπλώνοντας αθόρυβα τον κοινωνικό της χαρακτήρα με τις πρώτες σημαντικές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Unicef, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Χαμόγελο του Παιδιού και Φαρμακοποιοί του Κόσμου.

Η Δεκαετία της Πρωτιάς

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ιδρύεται και δημιουργεί καινοτόμες φόρμουλες που προάγουν την υγεία του ανθρώπου. Προϊόντα σταθμός στην ιστορία της εταιρείας, όπως η αναβράζουσα Echinacea Extra και οι πολυβιταμίνες αποτελούν μόνο την αρχή των καινο0τόμων συνθέσεων που σήμερα συνεχίζουν να κατέχουν ξεχωριστή θέση στο ράφι του ελληνικού φαρμακείου. Η Power Health αυξάνει ραγδαία τα μερίδιά της παραμένοντας η πρώτη επιλογή χιλιάδων καταναλωτών.

Η Εποχή της Καταξίωσης

Σε μια εποχή απαιτητική για την Ελλάδα η Power Health συνεχίζει να τολμά και να καινοτομεί. Αναπτύσσει μια ολόκληρη σειρά προιόντων με βάση τις κλασικές αξίες στα συμπληρώματα διατροφής, τη σειρά Classics Platinum Range.

Η εταιρεία μένοντας πιστή στο όραμά της αναπτύσσει τη σειρά δυναμοτροφών Power Foods.

Την ίδια στιγμή τολμά στην Ελλάδα της κρίσης να ενισχύσει την εξωστρέφειά της διεισδύοντας στα Βαλκάνια, την Κύπρο και την Μεγάλη Βρετανία. Τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.

Ξεχωριστές στιγμές η ανάδειξή της από τον κορυφαίο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό θεσμό European Business Awards ως μία από τις 100 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, η ανάδειξή της ως η Κορυφαία Εταιρεία Συμπληρωμάτων Διατροφής στην Ελλάδα από τη Stat Bank και φυσικά το βραβείο Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας για την κα Λιλή Περγαντά, η μοναδική γυναίκα επιχειρηματίας που έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Νέα Αναπτυξιακή Εποχή

Αποστολή της Power Health από τη στιγμή της ίδρυσής της το 1984 μέχρι και σήμερα ήταν και παραμένει η προσφορά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υγείας από το φαρμακείο της φύσης.

Η Power Health δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να ξεχωρίζει και να βραβεύεται για τις καινοτόμες ελληνικές συνθέσεις των προϊόντων της, πολλές από τις οποίες είναι μοναδικές τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη εξάγει σε 23 χώρες και θα συνεχίσει να έχει στραμμένο το βλέμμα στο εξωτερικό με σκοπό την επένδυση των ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα.

 • 1984
 • 1989
 • 1999
 • 2009
 • 2019
 • ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Λένε πως οι συγκυρίες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία που θα ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Θεωρώ, λοιπόν, τον εαυτό μου τυχερό που μεγάλωσα στην ύπαιθρο, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω όνειρα, να βάζω στόχους, να αποκτήσω το δικό μου όραμα, που ξεκινούσε από την πίστη μου στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και την αγάπη μου για τη χημεία. Η ιδανική… σύνθεση δύο βασικών συστατικών για την ίδρυση της Power Health.

Καθοριστικής σημασίας η συγκυρία της Αγγλίας, όπου συνέχισα τις σπουδές μου στη Χημεία Τροφίμων και Μάρκετινγκ μετά την αποφοίτησή μου στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Εκεί γνώρισα ένα νέο τρόπο ζωής όπου οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής ‘’τροφοδοτούσαν’’ με ενέργεια και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τους πολυάσχολους Άγγλους που έτρωγαν βιαστικά και πρόχειρα. Στην ουσία εκεί είδα το ‘’σύγχρονο τρόπο ζωής’’ που σύντομα θα γινόταν και δικός μας… Η επιστροφή μου στην Ελλάδα σηματοδότησε και την προσπάθειά μου για την επιστροφή στη φύση μέσα από εναλλακτικά προϊόντα υγείας που θα πρόσφεραν την ποιότητα ζωής που ήδη είχαμε αρχίσει να χάνουμε, χωρίς να το καταλάβουμε.

Ένα όραμα γίνεται μεγαλύτερο όταν το μοιράζεσαι. Φυσικές λύσεις από δικούς μας ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες της δική μας, της ελληνικής πραγματικότητας. Προϊόντα που μας κάνουν να είμαστε καλύτερα, να νιώθουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας, να ενισχύουμε τις αντοχές μας για να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Σήμερα, συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα, ευτυχώς δεν αλλάζουν, ό,τι και αν συμβεί. Η φύση θα παραμένει πάντα σύμμαχός μας σε κάθε επίπεδο. Και όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Power Health δεσμευόμαστε να είμαστε κάθε στιγμή κοντά σας, απλά, αληθινά και έντιμα… φυσικά! Και όπως πάντα με ποιοτικά, ασφαλή, αποτελεσματικά προϊόντα υγείας, τόνωσης, ομορφιάς, και πάντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς σας!

 

Λιλή Περγαντά
Διευθύνουσα Σύμβουλος
Power Health