Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας και διατροφής στην ελληνική αγορά από το 1984, διατηρεί ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το οποίο διαφαίνεται στις καθημερινές της δραστηριότητες, την κουλτούρα και τις αξίες της. Για την Power Health, η εταιρική κοινωνική ευθύνη συνδέεται άμεσα με τις λέξεις «συνεισφορά» και «ποιότητα». Όλα αυτά τα χρόνια η συνεισφορά αποτελεί αδιαμφισβήτητη  αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της Power Health, η οποία στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, προωθεί και εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Οικονομική στήριξη στις ευπαθείς ομάδες

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) μία από τις κύριες αποστολές της Power Health είναι να προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε εγχώριους και διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διασφάλιση καθημερινής σίτισης

Παράλληλα, η ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής προστατεύει την καλή υγεία και ευεξία περισσότερων από 100 παιδιών με ειδικές ανάγκες. Συγκεκριμένα, για πάνω από 10 χρόνια η Power Health διασφαλίζει την καθημερινή σίτιση αυτών των παιδιών – μαθητών των Δημοσίων Ειδικών Σχολείων που βρίσκονται σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς περιοχές του Πειραιά.

 

Συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στήριξε κοινωνικές οργανώσεις, γηροκομεία και σχολεία αποστέλλοντας συμπληρώματα διατροφής για την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το 2020, η εταιρεία στήριξε χιλιάδες άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όχι μόνο με την παροχή οικονομικής βοήθειας, αλλά και με την προσφορά 25.000 προϊόντων της για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Αίσθημα φροντίδας και προσφοράς

Η ανθρωπιά δεν είναι απλά μια λέξη, είναι ένα αίσθημα φροντίδας και μία από τις βασικές αξίες που εφαρμόζονται με πράξεις από την Power Health. Στόχος της είναι να βοηθήσει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας, να ενισχύσει τις ηθικές αξίες του προσωπικού της και να συμβάλλει θετικά στη διεθνή ευαισθητοποίηση.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, η Power Health θα υπερασπίζεται πάντα τα ανθρώπινα δικαιώματα παρέχοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.