ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Power Health έλαμψε ξανά ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» στα «Diamonds of the Greek Economy 2021»

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, αναδεικνύεται ξανά «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021» (Diamond of the Greek Economy 2021) κατακτώντας την 1η  θέση στη λίστα των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2021» του Εκδοτικού Οργανισμού New Times Publishing, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 στο Κτήμα «Γαλάζιο», στο Ελληνικό.

Η Power Health, αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως, παρά τον έντονο ανταγωνισμό, έχει τη δύναμη να ανταπεξέρχεται πλήρως και να αποκτά ολοένα και πιο ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλαμβάνοντας μεγάλα μερίδια αγοράς.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος δήλωσε: «To 2020 ήταν πραγματικά για όλους μας μια πολύ δύσκολη χρονιά. Παρόλα αυτά, με ευελιξία, γρήγορες και σωστές αποφάσεις καταφέραμε να τρέξουμε με ένα διψήφιο αριθμό ανάπτυξης. Καταφέραμε να βελτιώσουμε όλους τους οικονομικούς μας δείκτες, να διπλασιάσουμε τις χώρες που διεξάγουμε τα προϊόντα μας και, το σημαντικότερο, να αυξήσουμε κατά 21% τις θέσεις εργασίας στην επιχείρησή μας. Στους ανθρώπους, λοιπόν, της Power Health αφιερώνω το σημερινό βραβείο, όπως και όλα τα βραβεία, γιατί με τις καθημερινές τους προσπάθειες δημιουργούν υπεραξία στην εταιρεία μας», όπως ανέφερε ο ίδιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM