ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Power Health κατακτά τα περισσότερα βραβεία στα Supplement Awards 2021 και ανακηρύσσεται «Εταιρεία της Χρονιάς»

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health διακρίθηκε ως «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο House 124 στο Χαλάνδρι, καθώς τα προϊόντα της κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βραβεία που αφορούν την καινοτομία, την ασφάλεια και την ποιότητα της σύνθεσής τους.

Σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης, η Power Health αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως παραμένοντας πιστή στο τρίπτυχο Καινοτομία-Ασφάλεια-Ποιότητα έχει κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την παρουσία της στον φαρμακευτικό κλάδο, αλλά και ευρύτερα στον επιχειρηματικό χώρο.

Αποστολή της από τη στιγμή της ίδρυσής της το 1984 ήταν και παραμένει η προσφορά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υγείας από το φαρμακείο της φύσης. Η Power Health επενδύει στην ποιότητα, από την επιλογή πρώτων υλών μέχρι όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας, με σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε όλους εκείνους που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Η ίδρυση του δικού της τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, στελεχωμένο με εξειδικευμένους Έλληνες επιστήμονες, καθιστά την Power Health πρωτοπόρο, καθώς αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που σχεδιάζοντας τα δικά της εναλλακτικά φυσικά προϊόντα υγείας έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά της όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε 23 χώρες.

Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την καινοτομία της σύνθεσής τους, ενώ παράλληλα πληρούν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Περιέχουν επιλεγμένα φυσικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση και παρασκευάζονται με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τεχνολογίες σύμφωνα με τους κανόνες Good Manufacturing Practices (GMP).

Η Power Health σεβόμενη πάντα τους κανονισμούς που διέπουν τη νόμιμη κυκλοφορία των προϊόντων, φροντίζει τα προϊόντα της να φέρουν πάντα αριθμό γνωστοποίησης από τον Ε.Ο.Φ. και τα συστατικά τους να φέρουν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Η Power Health δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να ξεχωρίζει και να βραβεύεται για τις καινοτόμες ελληνικές συνθέσεις των προϊόντων της, πολλές από τις οποίες είναι μοναδικές τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βραβείο παρέλαβε ο νέος CEO της Power Health, κος Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM