ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Power Health στηρίζει με Πράξεις Αγάπης όσους έχουν ανάγκη

Σε μια δύσκολη περίοδο με έντονες κοινωνικές και οικονομικές αναταραχές, η Power Health υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα, στηρίζοντας έμπρακτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η προσφορά είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία της εταιρείας και προκύπτει από την ανάγκη της να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Power Health, για ακόμη μία φορά, προχώρησε άμεσα σε ενέργειες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευαίσθητων ομάδων.

Εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής επισκέπτεται τακτικά ειδικά σχολεία, κοινωνικές δομές και οργανισμούς, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, στα Ειδικά Σχολεία Περάματος Δραπετσώνας και Κερατσινίου, που έχει αναλάβει την καθημερινή σίτιση των παιδιών, πρόσφερε διάφορα καλοκαιρινά δώρα. Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βισαλτίας πρόσφερε αντικουνουπικά και αντισηπτικά προϊόντα, καθώς και βιταμίνες, ενώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αίγινας, που παρέχει στήριξη σε 130 οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, πρόσφερε διάφορα προϊόντα για ενήλικες και παιδιά (βιταμίνες, προϊόντα Fleriana). Τέλος, στο Χαμόγελο του Παιδιού πρόσφερε διάφορα χρήσιμα προϊόντα (Fleriana, Baby Cucciolo και παιδικές βιταμίνες).

Η Power Health θα συνεχίσει να παρέχει ανελλιπώς υλική και ηθική υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη με Πράξεις Αγάπης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM