Σκοροαπωθητικά φακελάκια

Ελληνική καινοτομία

Τρυπώνει στις ντουλάπες αποφασισμένος να φέρει την καταστροφή. Κλείστε του την πόρτα με τον πιο λουλουδένιο και αποτελεσματικό τρόπο. Σκοροαπωθητικό Fleriana με γερανιόλη. Ο φυσικός τρόπος να σώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Τα προστατεύει από το σκόρο, και σε συνδυασμό με το φυσικό αιθέριο έλαιο λεβάντας που περιέχει θα δώσει σε ολόκληρη τη ντουλάπα μία αίσθηση φυσικής καθαριότητας και φρεσκάδας. Χρησιμοποιήστε το άφοβα ακόμα και σε συρτάρια, αλλά και ντουλάπες με παιδικά ρούχα. Θα χαρίσει στα ρούχα σας προστασία και άρωμα που διαρκεί μια μία ολόκληρη σεζόν.

To αιθέριο έλαιο της γερανιόλης που περιέχεται δημιουργεί ένα πργαματικά φυσικό, καινοτόμο και αποτελεσματικό προϊόν για την καταπολέμηση του σκόρου. Η χρήση του σινιστάται για παιδικές ντουλάπες. Η χρήση των φακέλων διαρκεί έως και 5 μήνες από την απομάκρυνση της προστατευτικής ζελατίνας. Εγκεκριμένο από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ενεργά συστατικά
Geraniol 6,31 % β/β

Αφαιρέστε τα φακελάκια από την προστατευτική ζελατίνα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 2 φακελάκια σε κάθε ντουλάπα (1.20m x0.60m x 2m).

Περιεχόμενο
5 τεμάχια