Doctor Power Throat Spray

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με υψηλή βλεννοπροσκολλητική δράση

Το Doctor Power Throat Spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενδείκνυται για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού που σχετίζεται με βήχα, πονόλαιμο, αίσθημα καύσου και δυσκολία στην κατάποση. Χάρη στα συστατικά του δημιουργεί ένα  προστατευτικό φιλμ με δράση φραγμού που καλύπτει τη στοματική κοιλότητα, προστατεύοντάς την από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες.

Καταπραΰνει τον ερεθισμό της στοματικής κοιλότητας (σε περιπτώσεις φαρυγγίτιδας, αμυγδαλίτιδας, βραχνάδας) και τον βήχα και συμβάλλει στην ενυδάτωση του βλεννογόνου. Επιπλέον, ευνοεί τη ρευστοποίηση και την αποβολή φλεγμάτων και ερεθιστικών ουσιών.

Σε περίπτωση συχνής έκθεσης σε εξωτερικούς παράγοντες (κρύο, καπνός, αιθαλομίχλη, εναλλαγές θερμοκρασίας), βοηθά στην πρόληψη και στη μείωση του αισθήματος ξηρότητας και καύσου του λαιμού, στη μείωση του πόνου και της δυσκολίας στην κατάποση.

Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω του 1 έτους.

Νερό, φρουκτόζη, υδρογλυκερικό εκχύλισμα πρόπολης, ξηρά εκχυλίσματα ισλανδικής λειχήνας και πεντάνευρου, πλούσια σε πολυσακχαρίτες, σκόνη φυλλώματος αλόης βέρα, μύρτιλο, υαλουρονικό νάτριο, ρεσβερατρόλη, βιταμίνη C, γλυκερόλη, άρωμα, αραβικό κόμμι, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, γλυκοζίτες στεβιόλης, σορβικό κάλιο.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Συνίσταται:

  • σε ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών: 4 ψεκασμοί απευθείας στη στοματική κοιλότητα
  • σε παιδιά άνω του 1 έτους: 2 ψεκασμοί απευθείας στη στοματική κοιλότητα,

3 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Ανάλογα με τις ανάγκες, το προϊόν μπορεί να χορηγηθεί μέχρι και 6 φορές την ημέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Συνίσταται να αποφεύγεται η κατανάλωση τροφίμων ή ποτών για τουλάχιστον 30 λεπτά μετά τη χρήση. Η διάρκεια χρήσης εξαρτάται από την εξέλιξη των συμπτωμάτων. Για λόγους βελτίωσης, μπορεί να λαμβάνεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να ξεπερνά τις 30 ημέρες. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το προϊόν εντός 3 μηνών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Ανακινήστε το προϊόν
  2. Περιστρέψτε το ακροφύσιο ψεκασμού ώστε να έρθει σε οριζόντια θέση και αφαιρέστε το καπάκι του
  3. Εισάγετε το άκρο του ακροφύσιου στην στοματική κοιλότητα, κατευθύνοντάς το στο επιθυμητό σημείο
  4. Πιέστε πλήρως το έμβολο της αντλίας, ασκώντας συνεχή πίεση έως ότου εξαντληθεί η χορηγούμενη δόση.
  5. Μετά τη χορήγηση, κλείστε το ακροφύσιο ψεκασμού με το ειδικό καπάκι και επαναφέρετέ το σε κατακόρυφη θέση.

Χωρίς
Γλουτένη, λακτόζη.

Περιεχόμενο
30 ml

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης ή όταν ανοιχτεί για πρώτη φορά, έχει υποστεί ζημιά ή δεν είναι άθικτο. Μην απορρίπτετε τον  περιέκτη στο περιβάλλον μετά τη χρήση.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση γνωστής υπερευαισθησίας ή ασυμβατότητας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του σκευάσματος. Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, γι’ αυτό  πριν από τη λήψη του προϊόντος ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας.

ce426